Internationalt netværk

Internationalt netværk

Vi er en integreret del af Ogilvy PR, og vi har daglig kontakt med bureauer over hele verden.

Ogilvy PR er ét af verdens største netværk af PR-virksomheder. Ogilvy PR indgår i WPP, der er en af verdens største kommunikationskoncerner.

Samarbejdspartnere

Vores bedste partnerskaber

Mannov har udover sit samarbejde med Ogilvy i Danmark også partnerskaber med dygtige specialister inden for web, grafisk layout, dialog og film. Vi arbejder eksempelvis sammen med webbureauet Steuerhaus, der er specialiseret i at levere små og store websites og løsninger inden for portaler, intranet og udvikling af applikationer. Til visuelle opgaver in-house Grafik, der løser opgaver inden for kreativ konceptudvikling, magasiner, visuel identitet og webdesign, og med Filmselskabet, der har specialiseret sig i produktion af film og tv.

Medlemsskaber

Branche medlemskaber

Dansk Erhverv

Public Relations Branchen

WOMMA - "Word of Mouth Marketing Association" er den officielle brancheforening for markedsføring, uddannelse og etik på sociale medier.

Nordisk netærk

Danmark, Sverige, Norge og Finland

Den nordiske region er vigtig for os, og vi har stærke kontakter i alle nordiske lande. De mange lighedstegn mellem de nordiske lande betyder, at mange af vores internationale kunder betragter norden som ét marked. Vi har kontakt til en række specialiserede bureauer inden for corporate, finance, livsstil og healthcare og arbejder tæt sammen med Cohn & Wolfe.