MØD OS

Bliv en af os

Mannov København, Aarhus og Malmö beskæftiger 35 medarbejdere. Vi repræsenterer en bred palette af uddannelser, kompetencer og erfaringer og udgør tilsammen et alsidigt kommunikationsfagligt miljø.

Mannov er hele tiden på udkig efter erfarne og talentfulde kommunikatører med flair for PR og markedsføring.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi hører altid gerne uopfordret fra såvel erfarne PR-folk som yngre kræfter, der kan gøre en forskel for vores kunder.

Praktikant

Praktikant

Hvert semester har vi glæde af praktikanter fra ind- og udland. Som praktikant indgår du i husets afdelinger sammen med vores konsulenter. Du får både mulighed for at løse konkrete opgaver for kunder såvel som mere research- og udviklingsprægede opgaver. Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du ønsker en praktikplads.

Studenterjob

Studenterjob

Mannov beskæftiger en række gode studentermedhjælpere. Vi er altid interesserede i at modtage din ansøgning til vores jobbank.

Det er en fordel, at du er i midten af dit studie eller i gang med den sidste del, når du begynder hos os. Arbejdstiden er to gange tre timer om ugen – eventuelt med mulighed for flere opgaver.

Kontakt

Du er velkommen til at sende din ansøgning til hej@mannov.dk. Du kan forvente et svar inden for 30 dage.