Arbejdsliv hos Mannov

Hos Mannov lægger vi vægt på, at man som medarbejder bliver bredt eksponeret for fagets udfordringer og vores kunders problemstillinger samtidig med, at vi giver rygdækning via kvalificeret sparring og udvikling. Vores arbejdsdage byder på masser af spændende og afvekslende opgaver for krævende lokale og internationale kunder samt et behageligt og empatisk arbejdsmiljø.

Frihed til nytænkning
I Mannov er du med til at forme fremtiden. Har du en god idé, som passer ind i Mannovs strategi, er du med til at udforske den og føre den ud i livet. Vores organisation er præget af fleksibilitet og evnen til at eksekvere. Hos os bliver idéer og nytænkning ikke begrænset af hierarki og stive ledelsesformer. Tværtimod bliver personligt initiativ tilskyndet og belønnet.

Personlig udvikling
Som ny medarbejder i Mannov får du en mentor i huset, der kan introducere dig til alt det praktiske og til de faglige områder i huset samt vores systemer og arbejdsmetoder. Derudover aftales der kontinuerligt konkrete mål for din faglige udvikling, som løbende følges op.

Stærkt socialt sammenhold
Det skal være sjovt at arbejde hos Mannov, og vi skal have det godt og trygt kollegerne imellem. Selvom vi til dagligt arbejder i afdelinger, lægger vi stor vægt på at samarbejde på kryds og tværs, så vi alle kender hinanden og kan trække på hinandens spidskompetencer.

Alt i alt stræber vi hele tiden efter at bibeholde fornemmelsen af "det store lille firma", forstået på den måde, at vi tilbyder alle de fordele, der er ved at være en del af en relativt stor organisation, men samtidig fastholder det lille firmas kvaliteter. Om det lykkes, afdækker vi, når vi en gang om året foretager en undersøgelse af medarbejdernes tilfredshed og i de kvartalsvise individuelle medarbejdersamtaler.

Balance mellem job og fritid
I Mannov får du stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din hverdag. Selvom du kan forvente at få meget travlt, har du stor fleksibilitet og frihed til at forme din arbejdsdag på en måde, der giver balance mellem arbejdsliv og fritids-/familieliv - så længe du bidrager til at skabe værdi for vores kunder og for Mannov.

Praktikant

Praktikant

Hvert semester har vi glæde af praktikanter fra ind- og udland. Som praktikant indgår du i husets afdelinger sammen med vores konsulenter. Du får både mulighed for at løse konkrete opgaver for kunder såvel som mere research- og udviklingsprægede opgaver. Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du ønsker en praktikplads.

Studenterjob

Studenterjob

Mannov beskæftiger en række gode studentermedhjælpere. Vi er altid interesserede i at modtage din ansøgning til vores jobbank.

Det er en fordel, at du er i midten af dit studie eller i gang med den sidste del, når du begynder hos os. Arbejdstiden er to gange tre timer om ugen – eventuelt med mulighed for flere opgaver.

Kontakt

Du er velkommen til at sende din ansøgning til hej@mannov.dk. Du kan forvente et svar inden for 30 dage.