Pia Stoklund

Pia Stoklund

Viceadministrerende direktør & partner
Phone: +45 6155 4441
Email: pia@mannov.dk

Vi kommunikerer for at skabe forandring

Sep 29, 2016 By Pia Stoklund
Tags: kommunikation , mannov nyheder , blog

Formålet med alt, hvad vi gør i Mannov, er at skabe kommunikation, der forandrer. Det gælder også, når vi blogger på mannov.dk. Derfor er vi stolte af, at vi er nomineret til Årets kommunikationsblog af AROS Business Academy.

”Vi kommunikerer for at skabe forandring” er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør i Mannov. Det handler om, at vi arbejder med kommunikation, der tilfører vores kunder en reel værdi - kommunikation, som er effektfuld, relevant og som rykker noget.  

Den tilgang tager vi også afsæt i, når vi på Mannov.dk debatterer aktuelle problemstillinger, udpeger relevante tendenser og tipper vores læsere om elementer, der kan tilvejebringe en mere effektfuld kommunikation. Bloggen er samtidig vores frirum for kommunikationssysleri (og nørderi om man vil), og vi er ret glade, når vores ord kan give læserne indsigt og værdi, de kan bruge i deres kommunikation.

Årets kommunikationsblog
Hvert år nominerer AROS Business Academy blogs i forskellige kategorier, heriblandt kommunikation. Vi er stolte af at være nomineret sammen med flere andre dygtige virksomheder, der deler viden om aspekter af kommunikationsfaget. Her kan du hente mange guldkorn og få gode tips til din kommunikation.

Du kan se listen over de forskellige blogs og samtidig være med til at stemme på din favorit lige her: https://arosbusinessacademy.dk/blogprisen-2016-kommunikation/

Vi hører gerne fra dig
Vi hører også gerne fra dig, hvis der er emner, du gerne vil læse mere om. Du kan kommentere på indlægget her eller sende os en mail på hello@mannov.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Comments
No comments yet. Be the first.