Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Phone: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

Ungt Mannov-talent forfremmes

Jan 18, 2016 By Reinholdt Schultz
Tags: mannov medarbejdere , mannov nyheder

Anne Sophie Scavenius, 30 år, er pr. 1. januar forfremmet til seniorkonsulent hos Mannov.

Cand. merc. Anne Sophie Scavenius blev ansat hos kommunikationsbureauet Mannov i efteråret 2013 efter at have arbejdet hos bl.a. Kunde & Co. Fra dag 1 har Anne Sophie udvist både stort engagement, ihærdighed og ikke mindst dygtighed i sin tilgang til og løsning af opgaver for Mannovs kunder. Hendes samarbejdsevner og bidrag til Mannovs interne kultur og udvikling har samtidig været helt i top, så forfremmelsen til seniorkonsulent er meget naturlig.

- Anne Sophie har, siden hun trådte ind af døren til Mannov, sat sit meget tydelige præg på vores kundearbejde og på vores interne kultur. Hun er utrolig alsidig og kan arbejde med både helt traditionel PR og profilering af kunder, opbygning af relationer til forskellige typer af interessenter for vores kunder, planlægning og afholdelse af events, ligesom hun har været med til at løse nogle af Mannovs spændende opgaver inden for corporate branding, siger Reinholdt Schultz, administrerende direktør i Mannov.
Blandt andet stod Anne Sophie for en betydelig del af Danmarks ansøgning om at få del i værtsskabet for EM i fodbold i 2020, og i øjeblikket farer hun landet rundt for at medietræne de danske OL-atleter, inden de skal til Rio til sommer.

- At Anne Sophie nu forfremmes til seniorkonsulent er en fuldstændig naturlig konsekvens af hendes meget flotte resultater og fantastiske måde at være kollega på. Jeg er sikker på, at Anne Sophies kollegaer og kunder vil være helt enige med mig i den betragtning, siger Reinholdt Schultz.
 

Comments
No comments yet. Be the first.