Pia Stoklund

Pia Stoklund

Viceadministrerende direktør & partner
Phone: +45 6155 4441
Email: pia@mannov.dk

Tine Duelund Schou forfremmes til seniorkonsulent

Jun 23, 2016 By Pia Stoklund
Tags: mannov medarbejdere , mannov nyheder , team mannov

Tine Duelund Schou, 34 år, udnævnes per 1. juli til seniorkonsulent hos Mannov.

Tine Duelund Schou har siden hun kom til Mannov i efteråret 2014, rådgivet en lang række af Mannovs kunder. Uanset om det er inden for B2B eller B2C, formår Tine hver gang at bringe sine kompetencer og viden i spil og levere stærke løsninger i krydsfeltet mellem PR og marketing.

- Udover at være fagligt rigtig skarp er Tine super dedikeret og altid klar til at gå den ekstra mil for at levere de allerbedste løsninger og resultater til Mannovs kunder. Det betyder, at Tine er meget respekteret og afholdt af både kunder og kolleger, og forfremmelsen til seniorkonsulent er meget velfortjent, siger Pia Stoklund, viceadministrerende direktør i Mannov.

I sin tid hos Mannov har Tine bl.a. planlagt og implementeret content- og kommunikationsstrategier for Mannovs B2B-kunder, drevet interne kommunikationsprojekter og eksekveret branding events. Endelig er Tine en del af det Mannov-team, der løser PR-opgaver for nogle af Danmarks største brands.

- Tine kan sit håndværk, er utrolig alsidig og samtidig en knalddygtig projektleder – og så fornægter hendes fortid som basketball-spiller på topniveau sig heller ikke. Tine er en holdspiller, der kerer sig om sine kolleger og går foran, når nogen har brug for en hjælpende hånd, eller noget skal fejres. Det er utrolig værdsat, og jeg er sikker på, at alle omkring Tine glæder sig over, at hun nu bliver udnævnt til seniorkonsulent, siger Pia Stoklund.   

Comments
No comments yet. Be the first.