Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Phone: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

#teammannov

Apr 21, 2016 By Reinholdt Schultz
Tags: sport , mannov nyheder , sundhed , team mannov , medietræning

Mannov i topform

Mannov træner i denne tid en lang række eliteatleter, der alle har det mål, at de til sommer i Rio skal kæmpe for OL-medaljer og hæder til Danmark. Det er en utrolig givende og spændende opgave – og så er det en opgave, som vi hos Mannov er i perfekt form til at løse.

Vi har gennem mere end 40 år kommunikationstrænet en lang række ledere, specialister og forskere i dansk erhvervsliv, i den offentlige sektor og i civilsamfundet. Vi har sågar trænet X Factor-værter (don’t ask!). Og jeg tør godt sige, at vi, hvad angår træning og rådgivning i deltagelse i den offentlige debat, har det stærkeste hold nogensinde. Vi er i topform – ligesom de danske OL-atleter, der er på vej til Rio.

Vi elsker idræt

Samtidig har Mannov altid haft noget med idrætten. Vi har arbejdet med skoleidrætten, med firmaidrætten, med den paralympiske idræt og så med friskidrætten – både på bredde- og eliteniveau. Endelig har vi i seks år arbejdet med drengene fra Gadepulsen på Nørrebro, hvor vi hvert år som mentorvirksomhed hjælper dem med at arrangere Nørrebroløbet. Det er et projekt, der ligger mit hjerte nært, og jeg blev oprigtigt glad og stolt, da Mind Your Own Business – som Nørrebroløbet er en del af – fik tildelt Kronprinsparrets Sociale Pris i efteråret.

Stolt blev jeg også, da Mannov var med til at hive EM i fodbold hjem til Danmark i 2020, og vi har netop afleveret vores bud på en ansøgning om at få starten på Tour de France – ”Grand Départ” – til Danmark inden for få år – selvfølgelig med en rute, der går forbi Mannovs terrasse.

I fritiden er vi mannovianere også nogle sportsnørder. Steffen blev sidste år dobbelt verdensmester i age group triatlon, Marie blev i samme sæson nr. 2 til DM i sprint triatlon, og vores kok, Rasmus, lever og ånder for Tottenham (et fodboldhold, der aldrig vinder noget :-)). Når det er julegavetid, vælger klart flest løbe- og cykeltøj frem for vin og chokolade (helt frivilligt :-)), og rigtig mange af os stiller op i Nørrebroløbet – ikke kun for at støtte Gadepulsen, men også fordi vi kan li’ at dyrke idræt – sammen. I det hele taget går rigtig meget af snakken ved kaffemaskinen på sport og motion.

Sport er godt

Og hvad er det så med den idræt? Hvad er det, der gør den så fantastisk? Ja, det er selvfølgelig sundt at dyrke idræt, men jeg tror på, at det i lige så høj grad er den personlige opdragelse – socialiseringen – der ligger i idrætten. Her lærer man om respekt for sig selv og respekt for andre – også for dommeren. Idrætten lærer os også, at uden evnen til at samarbejde når man ikke ret langt. Og den styrke for civilsamfundet, som foreningsidrætten helt naturligt er, skaber en enorm og ofte undervurderet værdi for os alle i Danmark. Idrætten bringer folk sammen på tværs af kommunegrænser, politisk observans, og hvem man holder med i X Factor. 

Endelig kan idrætten det, at den kan fremkalde de store følelser – forventninger, begejstring og nogle gange også tab og skuffelse (hvilket undertegnede aldrig vænner sig til).

Mød Team Mannov

I dag kan vi så fortælle om vores nyeste initiativ på sportsfronten. Mannov har valgt at sponsere to af landets helt unge – men meget store – talenter inden for triatlon.

Lad mig præsentere: Sif Bendix Madsen alias MicroTons og Thor Bendix Madsen alias MiniTons. De to udgør sammen med Marie Brandt Schultz alias LynMomme og Steffen Lüders alias Gammelfar Team Mannov, der har som målsætning at vinde danske mesterskaber i sprint triatlon i år. Det, der udmærker de fire, er, at de er villige til at gå “that extra mile” for at opnå de ypperste resultater. På den måde passer de alle fire – også vores to helt unge atleter – perfekt ind i Mannov-ånden. Her er vi altid villige til at gå de ekstra skridt for at opnå succes. Det er vores løfte til vores kunder og samarbejdspartnere – og det er vores løfte til hinanden.

Team Mannov konkurrerer i denne sæson i superlækkert Bioracer-tøj, og derudover bliver MicroTons og MiniTons støttet af vores gode venner hos Polar (pulsure) og cykelbutikken Soigneur på Østerbro i København.

Kampen om DM-titlen starter på lørdag

På lørdag skal de tre unge atleter i Team Mannov i konkurrence for første gang i denne sæson. Her indledes sæsonen i DM Tri serien i Ikast i to graders varme og øsende regnvejr. Forestil jer at komme løbende ud af en svømmehal – pivvåd – og i noget, der minder om en gammeldags badedragt med indbygget ble, for så at cykle i en stiv pelikan inden det afsluttende løb. Det bliver koldt – og det kræver mod! Men MicroTons og MiniTons er seje og modige – de vil bare race og vinde – og det samme vil LynMomme.

De fire atleter i Team Mannov har trænet hårdt og disciplineret hele vinteren – og flid giver altså resultater. Men de kan ikke klare det alene, og derfor står alle fra Mannov bag dem. For sådan er det hos Mannov – vi er alle Team Mannov, når vi vinder, og når vi taber (en sjælden gang).

#AllForTokyo … eller måske #AllForLosAngeles

Jeg håber, at mange af vores kunder, venner og samarbejdspartnere vil støtte op om vores triatleter i Team Mannov. Vi skal nok sørge for at dele deres resultater og historier på Facebook og Instagram. Og så håber jeg, at vi en gang får muligheden for at kommunikationstræne de to helt unge medlemmer af Team Mannov – to fine, unge mennesker og dedikerede sportsfolk – op til et OL. Så vil ringen for alvor blive sluttet.

God vind på lørdag!

#teammannov

#AllForTeamMannov #teammannov #Mannov #MiniTons #MicroTons #LynMomme #Gammelfar #Soigneur #Bioracer #Polar #TRI4 #HareTri #dmtriserien2016 #dtrif #danskemesterskaber #triatlon  #triathlon #swimbikerundk #swimbikerun #tridanmark #trialondanmark #prbranchen #MindYourOwnBusiness #MYOB #Nørrebroløbet

Om Team Mannov

Sif Bendix Madsen

Alder: 14 år

Kælenavn: MicroTons

Klub: TRI4 og Gentofte Svømmeklub

Bedste svømmetid på 400 meter: 4.40 min.

Forventet cykeltempo på 10 km (draft): 35 km/t

Bedste tid på 5 km løb: 17.52 min.

 

Thor Bendix Madsen

Alder: 16 år

Kælenavn: MiniTons

Klub: TRI4 og Sparta

Bedste svømmetid på 800 meter: 10.50 min.

Forventet cykeltempo på 20 km (draft): 41 km/t

Bedste tid på 5 km løb: 15.41 min.

 

Marie Brandt Schultz

Alder: 38 år

Kælenavn: LynMomme

Klub: HareTri

Forventet svømmetid på 400 meter: 7.20 min.

Forventet cykeltempo på 20 km (non-draft): 37 km/t

Bedste tid på 5 km løb (efter svømning og cykling): 18.39 min.

 

Steffen Lüders

Alder: 53 år

Kælenavn: Gammelfar (Don’t tell him – han ved det ikke)

Klub: HareTri

Svømmetempo: Hurtigt

Forventet cykeltempo på 20 km (non-draft): 39 km/t

Forventet tid på 5 km løb (efter svømning og cykling): 18.15 min.

Comments
No comments yet. Be the first.