Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Phone: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

Ny viceadministrerende direktør og partner i Mannov

Apr 27, 2016 By Reinholdt Schultz
Tags: mannov medarbejdere , mannov nyheder , team mannov

Pia Stoklund tiltræder den 1. maj 2016 som ny viceadministrerende direktør og partner i Mannov, der er et af Danmarks førende kommunikationsbureauer.

Pia Stoklund har mange års erfaring med kommunikation i store og børsnoterede virksomheder. Hun har haft en lang karriere i Nordea, hvor hun startede på forretningssiden og senest gennem 3½ år var kommunikationschef med ansvaret for den interne og eksterne kommunikation relateret til den danske forretning, samtidig med at hun var ansvarlig for den interne kommunikation i hele Nordea-koncernen. Senest har hun været kommunikationsdirektør i TDC. Pia Stoklund har derudover en baggrund som konsulent hos Accenture, og en af hendes spidskompetencer er at skabe sammenhængskraft mellem en virksomheds kommunikation og forretningen.

Rådgiverrollen er således velkendt for Pia Stoklund, og hun glæder sig til at vende tilbage til konsulentbranchen:

- Det bliver rigtig spændende at arbejde for Mannov, hvor jeg både skal være med til at udvikle bureauet og arbejde med konsulentopgaver. Jeg kender mange af de udfordringer, man som virksomhed kan stå overfor, og jeg glæder mig til at kunne bruge mine erfaringer til at hjælpe Mannovs kunder og skabe gode kommunikationsløsninger, der selvfølgelig går hånd i hånd med de forretningsmæssige mål. Og så glæder jeg mig til at arbejde sammen med en masse nye søde kollegaer, siger Pia Stoklund.

Administrerende direktør Reinholdt Schultz glæder sig også meget til at få Pia Stoklund med på Mannov-holdet:

- Pia er en virkelig stærk profil og vil være en stor kapacitet i forhold til vores kunder og ikke mindst kollegaer i Mannov. Samtidig passer Pia som type og med sine værdier bare enormt godt til Mannov, hvor vi gør meget ud af samarbejde i alle relationer. Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at arbejde sammen med Pia – både på kundeopgaver og i forhold til at videreudvikle Mannov i fremtiden, siger Reinholdt Schultz.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Reinholdt Schultz, administrerende direktør, Mannov, tlf.: 26 72 80 72

Pia Stoklund, viceadministrerende direktør, Mannov, tlf.: 61 55 44 41

Comments
No comments yet. Be the first.