Anne Reinholdt

Anne Reinholdt

Direktør for Consumer PR & Partner
Phone: +45 2715 7067
Email: ar@mannov.dk

Mannov søger erfaren seniorkonsulent til consumer PR

Dec 01, 2014 By Anne Reinholdt
Tags: mannov medarbejdere , mannov nyheder , consumer pr

Brænder du for at arbejde med strategisk rådgivning, integreret markedskommunikation og produkt-branding over for forbrugere? Har du erfaring med at udvikle kreative og innovative kampagner for FMCG-brands? Så er du måske vores nye kollega i Mannovs consumer-team.

Hos Mannov vil vi gerne være blandt de førende inden for consumer-PR, og vi er derfor et dedikeret team, der er specialiseret i at udvikle og implementere kommunikationsaktiviteter for førende FMCG-brands i Danmark og Norden. Vi er nu på udkig efter en ny kollega, som fra dag 1 kan rådgive og assistere vores kunder inden for fødevarer, teknologi og livsstil.

Om os:

I Mannov brænder vi for kommunikation, der skaber resultater. Det gælder inden for alle vores fokusområder – fra produkt-branding, sociale medier, public affairs og medietræning til corporate communications, issue management og krisekommunikation.

Du bliver en del af vores consumer-team, hvor vi med udgangspunkt i vores kunders forretningsstrategi og mål udvikler kreative koncepter og innovative ideer, som sætter nye standarder inden for produkt-PR og brand awareness i Danmark og Norden. Consumer-PR er et højt prioriteret forretningsområde for os, og som eksperter i produkt-branding er vi hele tiden på forkant med forbrugertendenser og nye kanaler.

Om dig:

·         Du har min. 5 års erfaring med at udvikle og implementere kommunikationsaktiviteter for FMCG brands fra virksomhed eller bureau

·         Du arbejder eller har tidligere arbejdet på bureau

·         Du er ambitiøs og kan godt lide at stå i spidsen for projekter og teams

·         Du har en kreativ hjerne og udvikler innovative ideer. Du er god til at identificere nye muligheder for produkt-branding, men respekterer og forstår virksomheders forskellige behov og ståsted

·         Du kan lide at opnå resultater og stræber efter at levere den bedste kvalitet, også når deadlines er korte

·         Du er god til at opbygge relationer og er glad for at arbejde i teams

·         Du er udadvendt, imødekommende og initiativrig

·         Du kan lide at arbejde i et hurtigt tempo, hvor dagene er forskellige og opgaverne er varierede

Hvis dette lyder som en stilling for dig, så send din ansøgning og CV til direktør for consumer-PR Anne Reinholdt på mail ar@mannov.dk senest søndag den 14. december.

Yderligere oplysninger:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Reinholdt på mail ar@mannov.dk eller tlf. 27 15 70 67

Comments
No comments yet. Be the first.