Ebbe Kristensen

Ebbe Kristensen

Senior Advisor & partner
Phone: +45 2965 0884
Email: ek@mannov.dk

Mannov Aarhus søger praktikant

Apr 19, 2013 By Ebbe Kristensen
Tags: mannov medarbejdere

Vil du gerne prøve dine kommunikationsfærdigheder af og opleve hverdagen i et travlt kommunikationsbureau?
Vi søger efter en praktikant til Aarhus-kontoret fra medio august og året ud. Her vil du blive præsenteret for en række faglige udfordringer afhængigt af de aktuelle kundeopgaver, og du får mulighed for at afprøve dine evner i praksis fra dag 1.

Du skal være meget dygtig til at skrive både på dansk og engelsk, samt stærkt motiveret for at lære. Vi forventer, at du er langt i studierne på en kommunikationsudddannelse, og evner både at arbejde selvstændigt og indgå i teams – og også positivt kan modtage konstruktiv kritik.

Når du bliver praktikant hos Mannov, får du et indblik i den daglige gang på et kommunikationsbureau, og du får dermed også et godt grundlag for at vurdere, om bureauverdenen er noget for dig.

Hverdagen hos Mannov er meget omskiftelig. Nogle dage har vi ganske travlt, og der skal reageres hurtigt. Andre dage er der mindre tryk på. Uanset hvad kan du forvente at komme til at indgå i tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste og mest erfarne PR- og kommunikationsfolk, så du vil helt sikkert komme til at lære en del!

Send en ansøgning til Ebbe Kristensen på ek@mannov.dk inden 5. maj.
 

Comments
No comments yet. Be the first.