Kim Ege Møller

Kim Ege Møller

Chefkonsulent for Corporate Communication
Phone: +45 2715 7098
Email: kem@mannov.dk

Kommunikationsnetværk for IT-virksomheder

Feb 10, 2014 By Kim Ege Møller
Tags: kommunikation , linkedin , netværk

Hvad er en god pressehistorie netop nu? Hvordan håndterer man store forandringer i virksomheden? Kan man bruge de sociale medier til at styrke kommunikationen med kunderne?

Mannov præsenterer nu det første netværk for kommunikationsansvarlige i IT-branchen og byder direktører og marketing- og kommunikationschefer i de 250 største danske IT-virksomheder velkommen.
I netværket møder du kommunikationsansvarlige fra andre IT-virksomheder, Mannov sørger for at præsentere nyheder og trends, og to gange om året inviterer vi til faglige netværksarrangementer. Netværket tilbyder nyheder, vidensdeling og faglig sparring kommunikationsansvarlige imellem og med Mannov. Vi skal lære af hinanden, så vi slipper for at skulle opfinde den dybe tallerken, hver gang noget skal kommunikeres ud. Det handler i alt sin enkelthed om at styrke den enkelte virksomheds kommunikation såvel som hele branchen, og det kan vi hjælpe hinanden til.

Netværket tilbyder i 2014:

4 nyhedsbreve
2 arrangementer
Løbende netværksposts med gode råd, cases og aktualiteter

Mannov er en af Danmarks største internationale kommunikationsvirksomheder, og har gennem de seneste år hjulpet nogle af de største, de mindste, de mest internationale, de hurtigst voksende, og de mest spændende IT-virksomheder med kommunikation. Netværket administreres af Mannov.

For yderligere information kontakt: Anders Vincent Jacobsen - anv@mannov.dk eller chefkonsulent Kim Ege Møller - kem@mannov.dk

Comments
No comments yet. Be the first.