Elisabeth Lüders

Elisabeth Lüders

Seniorkonsulent & jurist
Phone: +45 2672 8062
Email: el@mannov.dk

Har Mannov årets bedste kommunikationsblog?

Sep 03, 2015 By Elisabeth Lüders
Tags: kommunikation , mannov nyheder , blogs , blog

Vi gør vores bedste her på bloggen. For bloggen er en naturlig del af det, vi gør, brænder for og driver vores forretning på. 

Vi skriver om hverdagen på Mannov, om kommunikation i alle aspekter, nye tendenser og om spændende problemstillinger, der er fremme i mediebilledet. Et miks, som fint afspejler det, vi selv taler om og den stemning, der er på et stort bureau, fyldt med skarpe, professionelle kommunikationsrådgivere, spirende talenter og kunder fra alle brancher.

Vi håber, at du får det, du kommer efter - uanset om du følger bloggen fast eller læser med i en bestemt anledning. Det er det vigtigste - for det er kun når du læser med, at bloggen får værdi.

Og så er der anerkendelsen i at blive nomineret til "Bedste Blog om Kommunikation 2015", som vi netop er blevet. Det er en god følelse og en ære.

AROS Business Academy hædrer hvert år Danmarks bedste blogs inden for en række kategorier. De skriver selv følgende om deres begrundelse for at uddele priserne:

"Der findes et hav af talentfulde danske bloggere, der giver mening, viden, inspiration, underholdning og tankevækkere til danskerne – helt uden at bede om noget til gengæld. Tanken bag Blogprisen er at anerkende bloggerne."

Det fokus kan vi kun tilslutte os.

Du kan være med til at afgøre om prisen som Bedste Kommunikations-blog 2015 skal gå til Mannov. Stem her: http://blogprisen2015.dk/bedste-blog-om-kommunikation inden 29. oktober.

Men start med at besøge de andre nominerede blogs, hvis du ikke kender dem i forvejen. Der er guld at hente!

Comments
No comments yet. Be the first.