Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Phone: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

GO, GO, GO... VI KØRER

May 13, 2016 By Reinholdt Schultz
Tags: mannov nyheder , team mannov

Den 27. maj er der reception og fest for kunder, kollegaer og venner af huset på Mannov. Vi har flere ting, som vi håber, at du vil være med til at fejre. Først og fremmest skal vi sige ordentligt farvel til Steffen, der efter næsten 25 år hos Mannov skal på nye eventyr hos Novo Nordisk Fonden og Novo A/S. Hans mantra ”GO, GO, GO… vi kører”, som de fleste, der har arbejdet med Steffen, kender, vil være temaet for både reception og fest, ligesom mantraet uden tvivl vil leve videre i Mannov.

Til receptionen og festen bliver der også lejlighed til at møde et par nye nøglepersoner på Mannov. Vi glæder os bl.a. til, at du skal møde vores nye viceadministrerende direktør og partner, Pia Stoklund, som vil få stor betydning for vores forretning fremadrettet.

Og så har vi fornøjelsen af at introducere Shahar Silbershatz, der skal lede en enhed, som er specialiseret i at hjælpe virksomheder med deres brand og omdømme.
Vi glæder os til at se dig på Mannovs tagterrasse den 27. maj!

De bedste hilsner
Mannov

PROGRAM
Kl. 14-17 Reception med snacks, vin og taler
Kl. 17-19 Stående middag The Mannov Way
Kl. 19-23 Fest, musik og dans
 

TILMELDING
Tilmeld dig senest mandag den 16. maj ved at sende en e-mail til fest@mannov.dk. Angiv dit navn og giv gerne besked, hvis du har fødevareallergi.
 

Comments
No comments yet. Be the first.