Elisabeth Lüders

Elisabeth Lüders

Seniorkonsulent & jurist
Phone: +45 2672 8062
Email: el@mannov.dk

Er du Mannovs nye praktikant?

Nov 14, 2014 By Elisabeth Lüders
Tags: mannov medarbejdere

Vil du gerne prøve dine kommunikationsfærdigheder af i praksis og opleve hverdagen i et travlt og bredtfavnende PR- og kommunikationsbureau? Har du et kreativt sind, en flair for at skrive, og evnen til at tænke strategisk? Drømmer du om at arbejde med nogle af landets dygtigste og mest erfarne konsulenter, så er du måske en af Mannovs nye praktikanter.

Mannov søger netop nu dygtige og dedikeret praktikanter med en passion for PR- og kommunikation til forårssemestret 2015. Mannovs konsulentydelser spænder bredt, og praktikpladsen giver dig derfor muligheden for at få en utrolig stor indsigt i, hvad PR og kommunikation er for en størrelse i praksis, og hvilke døre disciplinerne kan åbne op for. Dine arbejdsopgaver vil tage sit afsæt i din afdelings respektive kerneområde. Her vil du blive inddraget i PR- og kommunikationskonsulentens daglige arbejde og opgaver, og du vil derfor hurtigt blive en integreret del af den travle hverdag i huset.

Et praktikforløb med din faglige udvikling i fokus
Udover at arbejde side om side med nogle af landets dygtigste og mest erfarne konsulenter, bliver du igennem hele dit praktikforløb tilbudt at deltage i diverse kurser, som kan styrke dine personlige kompetencer indenfor kommunikationsfeltet. Hos Mannov ønsker vi, at du får så meget ud af din praktik som overhovedet muligt, og derfor holder vi løbende evalueringsmøder, så du hele tiden formår at udvikle dig i den ønskede retning. Derudover vil du blive en del af et socialt og tværfagligt team.

Vi søger praktikanter til følgende afdelinger:

Corporate Communication
I Corporate Communication arbejder vi både med virksomheder, organisationer og kommunale instanser, særligt indenfor B2B-markedet. Derfor er de daglige opgaver yderst forskellige, hvilket gør arbejdsmiljøet i afdelingen utrolig alsidig og spændende.

Public Affairs
Som praktikant i Public Affairs skal du have en stor indsigt i national og EU-politik. Har du en stor interesse for, hvordan kan påvirke det politiske system, er praktikpladsen i Public Affairs måske noget for dig.

Grafisk afdeling
For at blive praktikant i Mannovs grafiske afdeling kræver det, at du har færdigheder indenfor Indesign, Photoshop, Illustrator og Power Point. Men frem for alt, er praktikpladsen for dig, der har en passion for at formidle udtryk og budskaber igennem et visuelt univers.

Consumer PR
Praktikpladsen i Consumer PR er for dig der finder B2C -markedet interessant. Her arbejder vi særligt med FMCG-kunder, hvor en kreativ sans for produkt-branding, events, integreret kommunikation og innovative ideer er altafgørende.

Dine kompetencer:

 • Er studerende på en bachelor- eller kandidatuddannelse
 • Er dygtig til at skrive på både engelsk og dansk
 • Er motiveret for at lære
 • Er åben for at påtage dig nye opgaver og ansvar
 • Kan arbejde i teams og selvstændigt
 • Kan arbejde under pres og med korte deadlines
 • At du i kraft af din uddannelse har en solid forståelse for PR og kommunikation

Typiske arbejdsopgaver:

 • Tekstproduktion
 • Markedsundersøgelser
 • Udarbejdelse af strategiudkast samt sparring herom
 • Research
 • Analysearbejde
 • Medieovervågning
 • Event assistance

Sådan ansøger du:

Lyder forløbet som noget for dig? Så skriv en ansøgning til praktikansvarlig Elisabeth Lüders på el@mannov.dk. I emnefeltet skal du skrive Praktikansøgning – efterfulgt af den praktikstilling du søger. F.eks. Praktikansøgning – Corporate Communication.
Ansøgningen skal indeholde:

 • Motivation for at ansøge
 • Faglige interesser
 • Studieretning
 • CV

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 25. november 2014. Praktikperioden begynder i starten af januar 2015. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og der ydes et månedligt stipendium.

Om Mannov:
Mannov er et af Danmarks største kommunikationsbureauer, med ca. 40 medarbejdere, fordelt i henholdsvis København, Århus og Malmø. Siden 1975 har vi arbejdet med kommunikation for en lang række danske og internationale kunder. Dette har givet os det privilegium, at vi i dag rådgiver i en bred vifte af PR- og kommunikationsdiscipliner, herunder bl.a. kriserådgivning, medierådgivning, medietræning, produkt PR, events, strategisk kommunikation, employer branding, intern kommunikation og sociale medier. Vores tilgang er derfor tværfaglig, hvilket gør os i stand til at skabe virkningsfulde indsatser, der flytter mennesker, opfattelser og salgstal. Kommunikation der forandrer.

Comments
No comments yet. Be the first.