Tine Duelund Schou

Tine Duelund Schou

Seniorkonsulent
Phone: +45 2715 7086
Email: tds@mannov.dk

Bruger din virksomhed LinkedIn optimalt?

May 18, 2016 By Tine Duelund Schou
Tags: sociale medier , linkedin , b2b

De fleste danske virksomheder har fået øjnene op for LinkedIn. Alligevel formår mange ikke at udnytte det fulde strategiske potentiale ved LinkedIn i deres kommunikation – gør du?

LinkedIn er meget mere end verdens største CV-database. Mere eller mindre hele den danske erhvervsstyrke har profiler på LinkedIn, og med 440 millioner brugere på verdensplan er det med hastige skridt ved at blive blandt de – hvis ikke dét – vigtigste sociale medie for B2B-virksomheder.

LinkedIn har i det seneste år satset stort på at blive den ledende digitale platform for professionel kommunikation. Udbuddet af services og kampagnemuligheder udvides hele tiden. Men en del danske virksomheder savner inspiration til, hvordan LinkedIn bedst kan aktiveres som strategisk kommunikationskanal. Det tager vi fat i på dette morgenmøde.

Vi har inviteret Senior Relationship Manager Mikkel Preisler fra LinkedIn til at fortælle, hvad vi kan forvente af LinkedIn fremover. Derudover vil vi fra Mannovs side guide dig igennem de vigtigste tips og tricks til LinkedIn og give dig et indblik i, hvordan din virksomhed kan optimere brugen af LinkedIn som kommunikationskanal over for professionelle målgrupper som kunder, leverandører eller andre vigtige samarbejdspartnere.


Hvornår:

     

 

 

 

 

Tilmelding:

Vi afholder seminaret i både Aarhus og København. For tilmelding send en mail til Cecilie Lind på cli@mannov.dk med oplysninger om navn, stilling, virksomhed, e-mail og hvilket arrangement, du gerne vil deltage i. Ved tilmelding af flere skal alle personer oplyse ovenstående data.

S.U. fredag d. 3. juni, da der er begrænset antal pladser.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til en inspirationsrig formiddag.

Download programmet her

Venlig hilsen,

Tine Duelund Schou
Mannov

Comments
No comments yet. Be the first.