Pia Stoklund

Pia Stoklund

Viceadministrerende direktør & partner
Phone: +45 6155 4441
Email: pia@mannov.dk

Mannov opruster med tre skarpe profiler

Sep 07, 2016 By Pia Stoklund
Tags: mannov medarbejdere , mannov nyheder

Mannov udvider pr. 1. september sit team i København med tre nye, skarpe profiler.

”Vores tre nye kolleger kommer med stærke kompetencer inden for stakeholder relations, public affairs samt strategisk og digital kommunikation – og med et mindset om altid at gå den ekstra mil for at levere de allerbedste løsninger og resultater til vores kunder. På den måde passer de perfekt til huset Mannov, og jeg glæder mig meget til samarbejdet”, siger Pia Stoklund, viceadministrerende direktør i Mannov.

Søren Friis Larsen, 37 år, ansat som direktør for stakeholder relations

Søren har mere end 15 års erfaring med stakeholder relations, public affairs og PR. Han kommer fra en stilling som markedsdirektør i Dansk Erhverv, hvor han de senere år især har fokuseret på nogle af organisationens mest videnstunge kunder inden for IT, finans, revision og rådgivning. Som analysechef har han tidligere haft ansvaret for Dansk Erhvervs politiske- og økonomiske afdeling, hvilket har bragt ham i berøring med et væld af politiske emner og sager lige fra adgang til finansiering, CSR, markedsføringslovgivning, intellektuelle rettigheder, offentlige udbud, iværksætteri med mere.

Søren har en Cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og en MBA fra Copenhagen Business School.

Ida Kristine Olesen, 28 år, ansat som konsulent

Ida starter som konsulent hos Mannov efter fire år som kommunikationskonsulent i Nordeas Group Communications-afdeling. Her har Ida beskæftiget sig med strategisk kommunikation og ledelseskommunikation, været redaktør på den interne nyhedskanal for 33.000 medarbejdere og været en del af Nordeas SoMe-team. Ida har derudover personlig erfaring med start-up-virksomheder og har derigennem opnået stor indsigt i etableringen af kommercielle samarbejder med f.eks. bloggere.

Ida er uddannet i International Virksomhedskommunikation og engelsk og blev i 2012 færdig som Cand.ling.merc. fra Copenhagen Business School.

Kathrine Juul Michagin, 29 år, ansat som praktikant

Kathrine har en B.Sc. i Kommunikation og Digitalt Design fra Roskilde Universitet og efterfølgende en Cand.soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School. Hun har i sin uddannelse haft særligt fokus på optimering af kommunikationsstrategier og kultur i samspil.

Senest har Kathrine været ansat som kommunikationsassistent hos Drees & Sommer Nordic, hvor hun arbejdede med intern kommunikation og digital strategi. Udover arbejdet hos Drees & Sommer har Kathrine været med i forskellige større og mindre kommunikationsprojekter – i både den politiske, PR-strategiske og kreative afdeling.

Comments
No comments yet. Be the first.