Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Phone: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

Det perfekte jubilæum

Aug 21, 2015 By Reinholdt Schultz
Tags: mannov nyheder

Det perfekte jubilæum. Mon det er, når du kan se tilbage på alt det, som er sket – betragte alle de kastevinde og bevidste valg, som førte dig hertil, og samtidig se videre ud mod fremtiden – og fyldes med lige stor glæde over begge dele?

Det tror vi. For det er sådan, vi har det i dag – og det føles helt rigtigt.

I dag fejrer vi Mannovs 40-års jubilæum. Fire årtier i forreste kommunikationslinje.

Et væld af dygtige kommunikationsfolk har begyndt eller skærpet deres karriere på Mannov. Tidligere medarbejdere sidder i dag i spændende virksomheder, på andre bureauer eller har etableret deres eget. Nogle er gået helt andre veje. Nogle er gået på pension. Uanset, hvor de er, så vil mange af dem være samlet i Mannovs lokaler i dag for at fejre vores jubilæum, og det glæder vi os rigtig meget til.

Sammen har vi hjulpet et væld af kunder – danske, internationale, globale – med at kommunikere netop det, der skulle til. For at skabe eller flytte markedsandele, for at få en stemme i debatten, for selv at få bedre vilkår eller for at gøre en forskel for andre eller sågar redde menneskeliv. "Alt er kommunikation – men kommunikation er ikke alt”, har været en grundlæggende filosofi i Mannov. Det indebærer, at kommunikation forpligter og ikke kan stå alene – for bag god kommunikation er der ofte en klog ledelse, der træffer de rette beslutninger.

Mannov har været med i front, siden den danske PR-branche blev født. Faktisk står navnet Mannov på branchens fødselsattest. Især hvis man ser det i et særligt lys – og det gør vi jo på Mannov.

For han var virkelig avantgarden, Børge Mannov, da han i 1975 forlod stillingen som (Danmarks vel nok første) kommunikationsdirektør hos Novo Industri A/S og etablerede Mannov Consult. Det var med adresse midt i begivenhedernes centrum – på Rådhuspladsen i København. Første job var et tekstindlæg i Ugeskrift for Læger. Fakturaen lød på 150 kr.

I dag ville han nok have opdateret Linkedin med, at han var gået solo og var åben for spændende opgaver, og fået masser af likes på LinkedIn og Facebook for sit modige valg. Og han ville have skrevet et blogindlæg. "Alle stemmer har ret til at blive hørt" ville overskriften lyde, og han ville have ridset en helt ny branche op på 6-800 ord. Det ville blive lystigt delt, kommenteret og sikkert også stærkt kritiseret.

Han var sgu ret sej, vores gamle Børge Mannov. Også selvom det kan være svært at give navn og livsværk videre til unge opkomlinge og globale PR-ejere. Man oplever frustrationen spilde lidt over i klippet her.

Vi forstår ham godt. Men tiden går jo. Det ved vi. Den dag, hvor han satte nøglen i låsen og åbnede døren til Mannov Consult for første gang, ligger nu 40 år tilbage – og vi skal videre. Der skal for evigt nye kræfter til. Sættes nye mål og ny strategi. 40 år er blot en milepæl.

Vi er sikre på, at alle de tidligere og nuværende medarbejdere, kunder og venner af huset, som i dag mødes på Mannovs solbeskinnede tagterrasse ned til Søerne, er enige med os: Mannov er noget særligt. Der er en stemning og et fællesskab, der er modstandsdygtigt over for tid og forandringer. På Mannov er målet altid at gøre en forskel, og vi brænder for de kunder, der viser os deres tillid.

Dette jubilæum er i sandhed helt perfekt.

Reinholdt Schultz

Steffen Lüders

Comments
No comments yet. Be the first.