Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Phone: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

Direktørskifte i Mannov

Oct 07, 2014 By Reinholdt Schultz
Tags: mannov medarbejdere , mannov nyheder

Thomas Mandrup bliver ny direktør for Aarhus-afdelingen af kommunikationsbureauet Mannov A/S. Den hidtidige direktør Ebbe Kristensen fortsætter som seniorrådgiver og partner i virksomheden.

Efter at have stået i spidsen for Mannovs Aarhus-afdeling siden etableringen i 1999, overlader Ebbe Kristensen nu roret til Thomas Mandrup (41).

”Jeg er netop fyldt 60 år og har gennem et stykke tid tænkt i generationsskifte for at sikre fortsat dynamik i afdelingen. Jeg rigtig glad for, at Thomas Mandrup har sagt ja til udfordringen og til at få en central rolle i Mannovs fortsatte udvikling,” siger Ebbe Kristensen, der ser frem til at fortsætte som seniorrådgiver og til at hellige sig kundearbejdet fuldt ud. Han fortsætter desuden som partner i Mannov A/S, og dermed også som bestyrelsesmedlem.

Thomas Mandrup kom til Mannov i januar 2013 og har tidligere bl.a. været kommunikationschef i industrivirksomheden Pressalit og PR- & marketingchef i kulturbranchen. Han tror på vækst for Aarhus-kontoret, som er placeret centralt lige over for Aarhus Rådhus.

”Der har været fuld fart på i det seneste år, og jeg tror på, at Mannov har potentiale til endnu mere i Vest-Danmark. Vi er inde i en positiv strømning med tilgang af nye opgaver, især fra BtB-kunder. Det er en styrke, at vi både er tæt på de jyske kunder og samtidig kan trække på særlig brancheekspertise fra vores kollegaer i København, fordi vi er et af de få kommunikationsbureauer, som er repræsenteret begge steder,” fortæller han.

Ebbe Kristensen og Thomas Mandrup har gennem det seneste år arbejdet tæt sammen på flere opgaver, og Mannovs administrerende direktør, Reinholdt Schultz, ser timingen i generationsskiftet som noget nær ideel:

”Det er et godt tidspunkt at gennemføre et rullende generationsskifte, mens vi stadig har muligheden for at trække på den viden, som Ebbe har opbygget gennem de seneste 15 år,” siger Reinholdt Schultz. ”Virksomhederne efterspørger i stigende grad kommunikationsydelser, som ikke bare er journalistisk skrivearbejde, men strategisk rådgivning med forståelse for deres kerneforretning. Her har Mannov altid stået stærkt. Thomas Mandrup har mange års erfaring på virksomhedssiden og en solid forretningsforståelse derfra, og derfor passer han godt til den profil, vi har ønsket til jobbet.”

**

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Adm. direktør Reinholdt Schultz, Mannov A/S, tlf. 26 72 80 72 , email: rs@mannov.dk

Direktør Thomas Mandrup, Mannov A/S, tlf. 27 15 70 92, email: tpm@mannov.dk

Seniorrådgiver Ebbe Kristensen, Mannov A/S, tlf. 29 65 08 84, email: ek@mannov.dk

OM MANNOV

Mannov A/S er Danmarks ældste PR- og kommunikationsbureau - og blandt landets største med 40 konsulenter fordelt på kontorer i Aarhus og København. Mannov arbejder med alle aspekter af kommunikation, både når det gælder PR, corporate communication og marketing, og bureauet har specialkompetencer inden for blandt andet finansiel kommunikation, BtB-virksomheder, sundhed og medicinal, livsstilsprodukter og energisektoren.

Medarbejderne er sammensat på tværs af uddannelser og specialer, der til sammen har en bred viden om kommunikationsværktøjer og brancher. Målet er at skabe virkningsfulde indsatser, der forandrer og flytter mennesker, opfattelser og salgstal. 

Comments
No comments yet. Be the first.