Kim Ege Møller

Kim Ege Møller

Chefkonsulent for Corporate Communication
Phone: +45 2715 7098
Email: kem@mannov.dk

Kommunikationsnetværk for kommuner

Mar 31, 2014 By Kim Ege Møller
Tags: kommunikation , linkedin , netværk

Hvad er en god pressehistorie netop nu? Hvordan håndterer man store forandringer i kommunen? Kan man bruge de sociale medier til at styrke kommunikationen med borgerne?

Mannov præsenterer nu det første netværk for kommunikation i kommunerne, og byder derfor kommunale direktører, chefer, ledere og andre med kommunikationsansvar velkommen. I netværket møder du kollegaer fra andre kommuner, og Mannov sørger for at præsentere nyheder og trends, og to gange om året inviterer vi til faglige netværksarrangementer. Netværket tilbyder nyheder, vidensdeling og faglig sparring kommunerne imellem og med Mannov. Kommunikationsnetværk for kommuner handler om at lære af hinanden, så man slipper for at skulle opfinde den dybe tallerken hver gang man kommunikerer. Det handler i alt sin enkelthed om at styrke den enkelte kommunes kommunikation såvel som hele sektoren og det kan vi hjælpe hinanden til.

Netværket tilbyder i 2014:

4 nyhedsbreve
2 arrangementer
Løbende netværksposts med gode råd, cases og aktualiteter

Mannov er en af Danmarks største kommunikationsvirksomheder med særligt fokus på forandringskommunikation, og har gennem de seneste år hjulpet nogle af de største, de mindste, de hurtigst voksende, og de mest spændende kommuner med kommunikation. Netværket administreres af Mannov.

For yderligere information kontakt: Anders Vincent Jacobsen - anv@mannov.dk eller chefkonsulent Kim Ege Møller - kem@mannov.dk
 

Comments
No comments yet. Be the first.