Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Phone: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

Monica Klepp Bjerrum ny direktør i Mannov

Aug 16, 2013 By Reinholdt Schultz
Tags: mannov medarbejdere , mannov nyheder

Monica Klepp Bjerrum er pr. 12. august tiltrådt en nyoprettet stilling som direktør i Mannov. Her skal hun med base i Aarhus lede og udvikle afdelingen for forbruger- og livsstilsrettede virksomheder og bidrage til at skabe vækst i både Aarhus og København.

Monica kommer med mange års erfaring fra fødevare- og detailbranchen. Senest har hun været ansat som kommunikationschef i Dansk Supermarked. Før det var hun gennem seks år kommunikationsdirektør i bagerigiganten Lantmännen Unibake. Derudover er Monica et kendt ansigt i Mannov, hvor hun frem til 2005 arbejdede i seks år som seniorkonsulent.

Uddannelsesmæssigt har Monica en baggrund som cand.merc fra Handelshøjskolen i Aarhus samt en tillægsuddannelse fra Jounalisthøjskolen.

Om Mannov

Mannov er et af Danmarks største PR-bureauer og beskæftiger over 40 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Århus og Malmø. Kernen i Mannovs forretning er rådgivning og løsninger inden for PR og kommunikation for alle typer af større og mindre virksomheder og organisationer. Mannov er en del af Ogilvy Public Relations Worldwide, som er et af verdens førende PR-netværk.

Comments
No comments yet. Be the first.