Entries with tag journalister.

Kim Ege Møller

Kim Ege Møller

Chefkonsulent for Corporate Communication
Phone: +45 2715 7098
Email: kem@mannov.dk

DRs politiske klapjagt på Novo Nordisk

Jun 17, 2013 By Kim Ege Møller
Tags: journalister , medier , kommunikation
Uden nogen som helst form for dokumentation lykkedes det i sidste uge DR at udråbe en af Danmarks største virksomheder som bevidst skattesnyder. I udsendelsen bruger man fire ’eksperter’ – hvoraf i hvert fald de tre nu viser sig slet ikke at være skatteeksperter og i øvrigt ikke forholder sig til selve sagen. Så kan det virkelig passe, at Novo......
Read More About DRs politiske klapjagt på Novo Nordisk »
Rikke Sternberg

Rikke Sternberg

Direktør & Partner
Phone: +45 2715 7029
Email: rst@mannov.dk

Om taxachauffører, journalisters arbejdsmetoder og økonomers syn på begge

Feb 19, 2013 By Rikke Sternberg
Tags: journalister , medier , anmeldelser
To økonomer fra Københavns Universitet er gået sammen om at skrive en bog, der forsøger at illustrere de ofte komplekse sammenhænge bag en række forskellige samfundsøkonomiske problemstillinger. Det gør de ved at sammenligne dem med fænomener, der kan iagttages i taxibranchen – et erhverv, som de to forfattere kalder et af de mest gennemregulerede i Danmark. Bogen ”Taxaøkonomi” af Michael......
Read More About Om taxachauffører, journalisters arbejdsmetoder og økonomers syn på begge »
Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Phone: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

PR-branchen rystet over DSB-sag

Jan 14, 2013 By Reinholdt Schultz
Tags: journalister
Artiklen er skrevet af Michael Ørtz Christiansen. Den blev bragt mandag den 14. januar på B.dk Det er ikke kutyme, at PR-bureauer hjælper virksomheder med at distrahere »irriterende« journalister, så de ikke skriver kritiske historier. Sådan lyder udmeldingen fra et af de største PR-bureauer og brancheorganisationen, efter DR......
Read More About PR-branchen rystet over DSB-sag »
Rikke Sternberg

Rikke Sternberg

Direktør & Partner
Phone: +45 2715 7029
Email: rst@mannov.dk

Sociale medier er blevet journalisternes kilde, spejl og vagthund

Dec 13, 2012 By Rikke Sternberg
Tags: sociale medier , journalister
De seneste få år har budt på masser af eksempler på virksomheder, som har mødt kritik og er blevet fanget i krydsfeltet mellem de klassiske medier og de mere og mere bevidste brugere af de sociale medier, som lystigt udveksler og udbygger historier i samspil. Når en televirksomhed kritiseres af en enkeltkunde på Facebook, som efterfølgende får opmærksomhed for sin post fra et større antal andre......
Read More About Sociale medier er blevet journalisternes kilde, spejl og vagthund »
Showing 4 results.
BLOG

Mannov siger farvel til vores jyske PR-nestor

 

Den 30. september 2020 fyldte vores kære og mangeårige kollega og partner Ebbe Kristensen 66 år. Det blev samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han har valgt nu at hellige sig pensionisttilværelsen – efter mere end 30 år i PR-branchen.

 

Ebbe har været en ledende faktor for Mannovs Aarhus-afdeling siden 1999, hvor han gjorde comeback til Mannov efter nogle år hos bl.a. Schur International, Indbodan og et par andre bureauer. Ebbe begyndte dog hele sin karriere hos netop Mannov, da han tilbage i 1982 – kun syv år efter firmaets grundlæggelse – startede som elev hos Børge Mannov og i løbet af de følgende tre år blev godt udlært i PR ud fra devisen om ”Alle har ret til en advokat ved den domstol, der hedder den offentlige debat”.

 

Samlet set er det blevet til mere end 23 år i Mannov og over 30 år i bureaubranchen for Ebbe. På nogle områder er der sket en afsindig udvikling siden 90’erne – vi sender fx ikke længere pressemeddelelser ud pr. fax (hvilket ellers dengang var et vildt teknologisk kvantespring fra den traditionelle postomdeling J). Men når det kommer til selve essensen i PR, så er grundtankerne ifølge Ebbe stadig de samme: ”Etablering, opretholdelse og udvikling af relationer med en organisations vigtigste in- og eksterne interessenter. Det er, hvad PR dybest set handler om. Og hvad der også gælder ikke mindst i dag, hvor normer og paradigmer ændres, og hvor virksomheder kan komme ud i kriser lynhurtigt i takt med medieudviklingen og ikke mindst her i den nye ”udskamningstid””.

 

Men nu er det slut med PR-værktøjerne i arbejdsøjemed for Ebbes vedkommende. Fremover vil Ebbe koncentrere sine kræfter om at nyde pensionisttilværelsen sammen med sin søde hustru Inge. Det under vi ham selvfølgelig fuldt ud – men vi kommer til at savne ”den gamle jyde” med de mange jyske favorithold (Ebbe er tilsyneladende glad for alle jyske fodboldhold, der slår københavner-holdene). Gennem årene har Ebbe været en enorm kapacitet for både Mannovs kunder og os som kollegaer. Han har prøvet lidt af hvert inden for kommunikationsbranchen, hvilket har gjort ham til den dygtige og skarpe generalist, han er i dag – med en særlig forkærlighed for fødevare-, medicinal- og miljøområdet, der altid har ligget Ebbes hjerte nær, og hvor han gennem tiden har skabt mange virkelig flotte resultater for Mannovs kunder.

 

I Mannov har vi altid haft en meget speciel og familiær kultur. Mange taler om den særlige ’Mannov-ånd’ – både blandt kunder og medarbejdere, nuværende som tidligere. Derfor satser vi også på, at vi fortsat kommer til at få glæde af Ebbes gode selskab og spændende anekdoter og betragtninger om bl.a. fodbold, vin og verden. Om vi er enige – særligt om synspunkterne inden for fodbold – tør vi ikke garantere. Men det bliver helt sikkert en hyggelig snak.

 

Vi ønsker Ebbe (og Inge) alt det bedste fremover – og glæder os til at høre nyt om stort og småt fra livet som pensionist i både Gl. Rye og Sydfrankrig. 

 

Tekst til LinkedIn, Facebook mv.:

Et kæmpe og hjerteligt tillykke til vores jyske PR-nestor Ebbe, der fyldte 66 år den 30. september. Dagen var samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han nu helliger sig tilværelsen som pensionist sammen med sin kære hustru Inge. De vil helt sikkert komme til at nyde livet i både Gl. Rye og Sydfrankrig –  vi ønsker både Ebbe og Inge alt det bedste fremover og håber, at de fortsat vil lægge vejen forbi Mannov, når de er på den østlige side af broen.