Entries with tag politik.

Lars Dyrhagen

Lars Dyrhagen

Direktør, Public Affairs
Phone: +45 2681 1112
Email: ldy@mannov.dk

Thorning opfyldte kun 3 ud af 4 krav til jobbet

Sep 09, 2014 By Lars Dyrhagen
Tags: politik , eu
På trods af måneders favoritværdighed som EU's næste præsident glippede det for Thorning. Den banale analyse er, at kabalen med demografiske, geografiske og politiske kort bare ikke gik op. Men selv hvis man går sagligt til værks i en vurdering af Thornings styrker og svagheder, diskvalificeres hun på et af fire krav til posten. Den fuldendte......
Read More About Thorning opfyldte kun 3 ud af 4 krav til jobbet »
Lars Dyrhagen

Lars Dyrhagen

Direktør, Public Affairs
Phone: +45 2681 1112
Email: ldy@mannov.dk

Godt i gang med EU

Jul 03, 2014 By Lars Dyrhagen
Tags: politik , lobbyisme
...
Read More About Godt i gang med EU »
Kim Ege Møller

Kim Ege Møller

Chefkonsulent for Corporate Communication
Phone: +45 2715 7098
Email: kem@mannov.dk

Kan Løkkes bilag give Thorning 4 år mere?

May 22, 2014 By Kim Ege Møller
Tags: politik
Hos Socialdemokraterne drømmer man om, at Venstres og Lars Løkkes pinagtigt elendige håndtering af den nyeste bilagsskandale kan være den ’game changer’, der igen kan give opbakning til statsministeren. Men det kræver en ny strategi og en massiv indsats, hvis det skal lykkes for Helle Thorning, at hun får fire år mere i statsministeriet.......
Read More About Kan Løkkes bilag give Thorning 4 år mere? »
Christian Ibsen

Christian Ibsen

Chefkonsulent
Phone: +45 2672 8079
Email: chi@mannov.dk

Politisk kommunikation og effektivitet i den offentlige sektor - generelle betragtninger

Sep 19, 2013 By Christian Ibsen
Tags: politik , kommunikation
Politikere skal selvsagt undersøge konsekvenserne af deres forslag, inden de kommunikerer dem ud offentligt. Sagen om ejendomsvurderingen viser, at man som politiker let kan komme til at foreslå tiltag, der gør forvaltningen mindre effektiv, og det udhuler troværdigheden på længere sigt af de samme politikeres udmeldinger om effektivisering af den......
Read More About Politisk kommunikation og effektivitet i den offentlige sektor - generelle betragtninger »
Anne Høybye

Anne Høybye

Chefkonsulent for Pharma & Market Access
Phone: +45 2672 8071
Email: anh@mannov.dk

#Gamechanger For Dansk Sundhedspolitik

Apr 30, 2013 By Anne Høybye
Tags: healthcare , life science , sociale medier , politik , sundhed
Den seneste debat om danskernes forbrug af antidepressiva og ADHD-medicin, udsprunget af DR’s programserie ’Danmark på piller’, har fået den almene dansker, psykiatere, sundhedspolitikere og andre relevante aktører til tasterne på de sociale medier. Men mens de fleste danskere anvender facebook, bruger en større del af sundhedspolitikerne......
Read More About #Gamechanger For Dansk Sundhedspolitik »
Showing 5 results.
BLOG

Mannov siger farvel til vores jyske PR-nestor

 

Den 30. september 2020 fyldte vores kære og mangeårige kollega og partner Ebbe Kristensen 66 år. Det blev samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han har valgt nu at hellige sig pensionisttilværelsen – efter mere end 30 år i PR-branchen.

 

Ebbe har været en ledende faktor for Mannovs Aarhus-afdeling siden 1999, hvor han gjorde comeback til Mannov efter nogle år hos bl.a. Schur International, Indbodan og et par andre bureauer. Ebbe begyndte dog hele sin karriere hos netop Mannov, da han tilbage i 1982 – kun syv år efter firmaets grundlæggelse – startede som elev hos Børge Mannov og i løbet af de følgende tre år blev godt udlært i PR ud fra devisen om ”Alle har ret til en advokat ved den domstol, der hedder den offentlige debat”.

 

Samlet set er det blevet til mere end 23 år i Mannov og over 30 år i bureaubranchen for Ebbe. På nogle områder er der sket en afsindig udvikling siden 90’erne – vi sender fx ikke længere pressemeddelelser ud pr. fax (hvilket ellers dengang var et vildt teknologisk kvantespring fra den traditionelle postomdeling J). Men når det kommer til selve essensen i PR, så er grundtankerne ifølge Ebbe stadig de samme: ”Etablering, opretholdelse og udvikling af relationer med en organisations vigtigste in- og eksterne interessenter. Det er, hvad PR dybest set handler om. Og hvad der også gælder ikke mindst i dag, hvor normer og paradigmer ændres, og hvor virksomheder kan komme ud i kriser lynhurtigt i takt med medieudviklingen og ikke mindst her i den nye ”udskamningstid””.

 

Men nu er det slut med PR-værktøjerne i arbejdsøjemed for Ebbes vedkommende. Fremover vil Ebbe koncentrere sine kræfter om at nyde pensionisttilværelsen sammen med sin søde hustru Inge. Det under vi ham selvfølgelig fuldt ud – men vi kommer til at savne ”den gamle jyde” med de mange jyske favorithold (Ebbe er tilsyneladende glad for alle jyske fodboldhold, der slår københavner-holdene). Gennem årene har Ebbe været en enorm kapacitet for både Mannovs kunder og os som kollegaer. Han har prøvet lidt af hvert inden for kommunikationsbranchen, hvilket har gjort ham til den dygtige og skarpe generalist, han er i dag – med en særlig forkærlighed for fødevare-, medicinal- og miljøområdet, der altid har ligget Ebbes hjerte nær, og hvor han gennem tiden har skabt mange virkelig flotte resultater for Mannovs kunder.

 

I Mannov har vi altid haft en meget speciel og familiær kultur. Mange taler om den særlige ’Mannov-ånd’ – både blandt kunder og medarbejdere, nuværende som tidligere. Derfor satser vi også på, at vi fortsat kommer til at få glæde af Ebbes gode selskab og spændende anekdoter og betragtninger om bl.a. fodbold, vin og verden. Om vi er enige – særligt om synspunkterne inden for fodbold – tør vi ikke garantere. Men det bliver helt sikkert en hyggelig snak.

 

Vi ønsker Ebbe (og Inge) alt det bedste fremover – og glæder os til at høre nyt om stort og småt fra livet som pensionist i både Gl. Rye og Sydfrankrig. 

 

Tekst til LinkedIn, Facebook mv.:

Et kæmpe og hjerteligt tillykke til vores jyske PR-nestor Ebbe, der fyldte 66 år den 30. september. Dagen var samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han nu helliger sig tilværelsen som pensionist sammen med sin kære hustru Inge. De vil helt sikkert komme til at nyde livet i både Gl. Rye og Sydfrankrig –  vi ønsker både Ebbe og Inge alt det bedste fremover og håber, at de fortsat vil lægge vejen forbi Mannov, når de er på den østlige side af broen.