ANNE SOPHIE SCAVENIUS

ANNE SOPHIE SCAVENIUS

Partner
Phone: +45 2672 8057
Email: asc@mannov.dk

Praktikant til efteråret 2020

Apr 03, 2020 By ANNE SOPHIE SCAVENIUS
Tags: praktik , mannov nyheder

 

Drømmer du om en karriere på et kommunikationsbureau? 

Vil du gerne prøve dine kommunikationsfærdigheder af i praksis og opleve hverdagen i et bredtfavnende PR- og kommunikationsbureau i Søborg? Har du et kreativt sind, flair for de sociale medier, og er du en god kollega? Så er du måske vores nye praktikant. Hos Mannov søger vi en dygtig og dedikeret praktikant til efteråret 2020.

Mannov er Danmarks ældste kommunikationsbureau – og vi er blandt de førende i landet. Vi arbejder bredt med kommunikation og PR, og hos os vil du i løbet af din praktikperiode få rig mulighed for at prøve kræfter med den virkelige verden på et kommunikationsbureau.

Som praktikant i Mannov kommer du til at arbejde tæt sammen med nogle af landets dygtigste og mest erfarne konsulenter. Du bliver inddraget i daglige opgaver for vores kunder, og du vil hurtigt blive en integreret del af et socialt og tværfagligt team og den travle hverdag i huset.

Vi ønsker at give dig det bedst mulige ophold, hvor du får mest muligt ud af praktikperioden, og du vil blive tilknyttet en praktikvært, som kan hjælpe dig godt i gang med din praktik og være din sparringspartner gennem hele forløbet. 

Typiske arbejdsopgaver vil være:

  • Produktion af content til sociale medier – både til Mannovs egne kanaler og til vores kunders
  • Deltagelse i og udarbejdelse af kreative events
  • Research, markedsundersøgelser og monitorering
  • Idé- og konceptudvikling

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring med at producere content til de sociale medier (både på lyd- og billedsiden)
  • Har en god forståelse for PR og kommunikation
  • Er dygtig til at skrive fængende på både dansk og engelsk
  • Har en god grammatisk forståelse
  • Er åben for at påtage dig nye opgaver og ansvar
  • Er en rigtig god kollega, der bidrager til et rart arbejdsmiljø

Hvis du også har grafiske kompetencer, vil dette kun være en fordel, men det er bestemt ikke et krav for at søge stillingen som praktikant.
 
Sådan ansøger du:
Lyder forløbet som noget for dig? Så send din ansøgning og dit CV til Anne Sophie Scavenius på asc@mannov.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at sende Anne Sophie en e-mail eller ringe på 26 72 80 57. 

Ansøgningen skal være os i hænde hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

 

 

Comments
No comments yet. Be the first.
BLOG

Mannov siger farvel til vores jyske PR-nestor

 

Den 30. september 2020 fyldte vores kære og mangeårige kollega og partner Ebbe Kristensen 66 år. Det blev samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han har valgt nu at hellige sig pensionisttilværelsen – efter mere end 30 år i PR-branchen.

 

Ebbe har været en ledende faktor for Mannovs Aarhus-afdeling siden 1999, hvor han gjorde comeback til Mannov efter nogle år hos bl.a. Schur International, Indbodan og et par andre bureauer. Ebbe begyndte dog hele sin karriere hos netop Mannov, da han tilbage i 1982 – kun syv år efter firmaets grundlæggelse – startede som elev hos Børge Mannov og i løbet af de følgende tre år blev godt udlært i PR ud fra devisen om ”Alle har ret til en advokat ved den domstol, der hedder den offentlige debat”.

 

Samlet set er det blevet til mere end 23 år i Mannov og over 30 år i bureaubranchen for Ebbe. På nogle områder er der sket en afsindig udvikling siden 90’erne – vi sender fx ikke længere pressemeddelelser ud pr. fax (hvilket ellers dengang var et vildt teknologisk kvantespring fra den traditionelle postomdeling J). Men når det kommer til selve essensen i PR, så er grundtankerne ifølge Ebbe stadig de samme: ”Etablering, opretholdelse og udvikling af relationer med en organisations vigtigste in- og eksterne interessenter. Det er, hvad PR dybest set handler om. Og hvad der også gælder ikke mindst i dag, hvor normer og paradigmer ændres, og hvor virksomheder kan komme ud i kriser lynhurtigt i takt med medieudviklingen og ikke mindst her i den nye ”udskamningstid””.

 

Men nu er det slut med PR-værktøjerne i arbejdsøjemed for Ebbes vedkommende. Fremover vil Ebbe koncentrere sine kræfter om at nyde pensionisttilværelsen sammen med sin søde hustru Inge. Det under vi ham selvfølgelig fuldt ud – men vi kommer til at savne ”den gamle jyde” med de mange jyske favorithold (Ebbe er tilsyneladende glad for alle jyske fodboldhold, der slår københavner-holdene). Gennem årene har Ebbe været en enorm kapacitet for både Mannovs kunder og os som kollegaer. Han har prøvet lidt af hvert inden for kommunikationsbranchen, hvilket har gjort ham til den dygtige og skarpe generalist, han er i dag – med en særlig forkærlighed for fødevare-, medicinal- og miljøområdet, der altid har ligget Ebbes hjerte nær, og hvor han gennem tiden har skabt mange virkelig flotte resultater for Mannovs kunder.

 

I Mannov har vi altid haft en meget speciel og familiær kultur. Mange taler om den særlige ’Mannov-ånd’ – både blandt kunder og medarbejdere, nuværende som tidligere. Derfor satser vi også på, at vi fortsat kommer til at få glæde af Ebbes gode selskab og spændende anekdoter og betragtninger om bl.a. fodbold, vin og verden. Om vi er enige – særligt om synspunkterne inden for fodbold – tør vi ikke garantere. Men det bliver helt sikkert en hyggelig snak.

 

Vi ønsker Ebbe (og Inge) alt det bedste fremover – og glæder os til at høre nyt om stort og småt fra livet som pensionist i både Gl. Rye og Sydfrankrig. 

 

Tekst til LinkedIn, Facebook mv.:

Et kæmpe og hjerteligt tillykke til vores jyske PR-nestor Ebbe, der fyldte 66 år den 30. september. Dagen var samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han nu helliger sig tilværelsen som pensionist sammen med sin kære hustru Inge. De vil helt sikkert komme til at nyde livet i både Gl. Rye og Sydfrankrig –  vi ønsker både Ebbe og Inge alt det bedste fremover og håber, at de fortsat vil lægge vejen forbi Mannov, når de er på den østlige side af broen.