Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Phone: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

Mannov vender tilbage til familieeje

Feb 05, 2019 By Reinholdt Schultz
Tags: mannov nyheder , team mannov

Efter en æra med en international hovedaktionær går Mannov nu tilbage til igen at være en helt uafhængig virksomhed. Fremover vil Mannov primært være familieejet med administrerende direktør Reinholdt Schultz i spidsen. Planen er, at flere medarbejdere skal indtræde i ejerkredsen som partnere i løbet af de kommende år.

Mannov startede som en familievirksomhed i 1975, og det var i høj grad stadig en familievirksomhed, da jeg begyndte som konsulent på Viemosevej i Rødovre den 19. januar 1998. Fra slutningen af 90’erne blev vi delvist ejet af en kæmpe international marketingkoncern, og det ejerskab udviklede sig i løbet af årene til et majoritetsejerskab. Det har været en begivenhedsrig, lærerig og spændende rejse, men nu skal Mannov tilbage til rødderne.

- På mange måder vil det jo være business as usual. Men ejerskiftet betyder, at vi fremover slipper for en række af de forpligtelser, der er forbundet med at være en del af en stor international koncern, og den tid, som primært har optaget ledende medarbejdere, kan vi nu i stedet bruge direkte hos vores kunder. Det glæder vi os til, for det er jo dér, vores store faglige interesse ligger, siger Reinholdt Schultz, og fortsætter:

- Jeg har været i Mannov i det meste af mit voksne liv – 21 år nu, og jeg mener, at Mannov har en helt særlig ånd i relationen til både vores kunder og alle os medarbejdere imellem. Den er unik, den gør mig stolt, og den betyder, at jeg hver dag er glad for at gå på arbejde. Da jeg fik muligheden for at købe Mannov, var det derfor helt naturligt for mig at takke ja. Med det nye ejerskab kan vi uden tøven holde fast i vores stærke værdier, vi kan bruge endnu mere tid på kunderne, og vi kan sammen skabe en fantastisk, sjov og udviklende arbejdsplads for nuværende og kommende medarbejdere. Samtidig giver det mulighed for at optage flere partnere fremadrettet, og det vil vi meget gerne. Så jeg glæder mig til en ny lang, spændende rejse med Mannov!

Ejerskiftet får ingen betydning for Mannovs internationale relationer. Mannov vil fortsat have et stærkt netværk og arbejde for både internationale kunder i Danmark og Norden samt med danske kunder internationalt. Internt bliver der heller ikke nogen forandringer.
 

Comments
No comments yet. Be the first.
BLOG

Mannov siger farvel til vores jyske PR-nestor

 

Den 30. september 2020 fyldte vores kære og mangeårige kollega og partner Ebbe Kristensen 66 år. Det blev samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han har valgt nu at hellige sig pensionisttilværelsen – efter mere end 30 år i PR-branchen.

 

Ebbe har været en ledende faktor for Mannovs Aarhus-afdeling siden 1999, hvor han gjorde comeback til Mannov efter nogle år hos bl.a. Schur International, Indbodan og et par andre bureauer. Ebbe begyndte dog hele sin karriere hos netop Mannov, da han tilbage i 1982 – kun syv år efter firmaets grundlæggelse – startede som elev hos Børge Mannov og i løbet af de følgende tre år blev godt udlært i PR ud fra devisen om ”Alle har ret til en advokat ved den domstol, der hedder den offentlige debat”.

 

Samlet set er det blevet til mere end 23 år i Mannov og over 30 år i bureaubranchen for Ebbe. På nogle områder er der sket en afsindig udvikling siden 90’erne – vi sender fx ikke længere pressemeddelelser ud pr. fax (hvilket ellers dengang var et vildt teknologisk kvantespring fra den traditionelle postomdeling J). Men når det kommer til selve essensen i PR, så er grundtankerne ifølge Ebbe stadig de samme: ”Etablering, opretholdelse og udvikling af relationer med en organisations vigtigste in- og eksterne interessenter. Det er, hvad PR dybest set handler om. Og hvad der også gælder ikke mindst i dag, hvor normer og paradigmer ændres, og hvor virksomheder kan komme ud i kriser lynhurtigt i takt med medieudviklingen og ikke mindst her i den nye ”udskamningstid””.

 

Men nu er det slut med PR-værktøjerne i arbejdsøjemed for Ebbes vedkommende. Fremover vil Ebbe koncentrere sine kræfter om at nyde pensionisttilværelsen sammen med sin søde hustru Inge. Det under vi ham selvfølgelig fuldt ud – men vi kommer til at savne ”den gamle jyde” med de mange jyske favorithold (Ebbe er tilsyneladende glad for alle jyske fodboldhold, der slår københavner-holdene). Gennem årene har Ebbe været en enorm kapacitet for både Mannovs kunder og os som kollegaer. Han har prøvet lidt af hvert inden for kommunikationsbranchen, hvilket har gjort ham til den dygtige og skarpe generalist, han er i dag – med en særlig forkærlighed for fødevare-, medicinal- og miljøområdet, der altid har ligget Ebbes hjerte nær, og hvor han gennem tiden har skabt mange virkelig flotte resultater for Mannovs kunder.

 

I Mannov har vi altid haft en meget speciel og familiær kultur. Mange taler om den særlige ’Mannov-ånd’ – både blandt kunder og medarbejdere, nuværende som tidligere. Derfor satser vi også på, at vi fortsat kommer til at få glæde af Ebbes gode selskab og spændende anekdoter og betragtninger om bl.a. fodbold, vin og verden. Om vi er enige – særligt om synspunkterne inden for fodbold – tør vi ikke garantere. Men det bliver helt sikkert en hyggelig snak.

 

Vi ønsker Ebbe (og Inge) alt det bedste fremover – og glæder os til at høre nyt om stort og småt fra livet som pensionist i både Gl. Rye og Sydfrankrig. 

 

Tekst til LinkedIn, Facebook mv.:

Et kæmpe og hjerteligt tillykke til vores jyske PR-nestor Ebbe, der fyldte 66 år den 30. september. Dagen var samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han nu helliger sig tilværelsen som pensionist sammen med sin kære hustru Inge. De vil helt sikkert komme til at nyde livet i både Gl. Rye og Sydfrankrig –  vi ønsker både Ebbe og Inge alt det bedste fremover og håber, at de fortsat vil lægge vejen forbi Mannov, når de er på den østlige side af broen.