Thomas Peter Mandrup

Thomas Peter Mandrup

Direktør
Phone: +45 70 26 38 38
Email: tpm@mannov.dk

Mannov søger PR- og kommunikations- konsulent til Aarhus

Apr 16, 2015 By Thomas Peter Mandrup
Tags: mannov medarbejdere , mannov nyheder , vi søger

Er du vores nye dygtige kollega på Mannovs Aarhus-kontor?

Mannovs afdeling i Aarhus søger en PR- og kommunikationskonsulent med mindst et par års praktisk PR-erfaring fra enten PR-bureau eller kommunikationsafdeling. Vi brænder for kommunikation, der skaber resultater, og som konsulent kommer du til at arbejde for en række spændende og udfordrende kunder, som tæller førende private virksomheder og offentlige organisationer. Du skal fra dag 1 kunne løse en bred vifte af PR- og kommunikationsopgaver, så som:

 • Interviews og skrivning af pressemeddelelser, artikler, nyhedsbreve og andet kreativt tekstarbejde

 • Kontakt til medier

 • Projektledelse

 • Research og analyse

 • Planlægning af kommunikationsaktiviteter til web, sociale medier m.m. og meget andet.

Din profil:

 • Du har styr på dit grundlæggende PR- og kommunikationshåndværk, kan formulere dig stilsikkert til forskellige medier og målgrupper – og du kan sælge kundens historie ind til de relevante medier.

 • Du har sikkert en relevant uddannelse inden for kommunikation, journalistik el. lign., men dine praktiske erfaringer, dokumenterede resultater og dit engagement vejer tungere. Vi lægger vægt på, at du har nogle års reel erfaring fra en kommunikationsafdeling i en virksomhed eller fra et andet bureau – ikke bare praktik eller studiejobs.

 • Du skriver selvfølgelig perfekt dansk og kan lide at arbejde med både informative, kreative og fængende tekster. Derudover behersker du også engelsk, både skriftligt og mundtligt.

 • Du er ambitiøs, kan lide at opnå resultater, og du leverer høj kvalitet, selv når der er korte deadlines.

 • Du arbejder godt både på egen hånd og sammen med kolleger i et mindre team.

 • Du er velorienteret om aktuelle samfundsforhold og har en god forståelse for virksomheders organisering og behov.

 • Du formår at skabe relationer til kunder og tør sælge dine egne og Mannovs kompetencer.

 • Du er indstillet på både at give og modtage vejledning og konstruktiv kritik i tråd med Mannovs fire grundlæggende værdier: Mod, begejstring, samarbejde og respekt.

Du bliver en del af et af Danmarks største PR- og kommunikationsbureauer med ca. 40 medarbejdere fordelt på kontorerne i København og Aarhus. Vi er en samling af landets førende specialister inden for bl.a. corporate communication, fødevarer, energi, finans, sundhed samt forbruger- og samfundskommunikation og udgør tilsammen et alsidigt og kompetent kommunikationsfagligt miljø.

Send din ansøgning vedlagt CV og relevante eksamenspapirer til direktør Thomas Mandrup på tpm@mannov.dk. Du kan kontakte Thomas på tlf. 2715 7092, hvis du vil høre mere om stillingen.

Vi screener løbende ansøgerfeltet, så send ansøgningen hurtigst muligt.  

Tiltrædelse snarest.

Comments
No comments yet. Be the first.
BLOG

Mannov siger farvel til vores jyske PR-nestor

 

Den 30. september 2020 fyldte vores kære og mangeårige kollega og partner Ebbe Kristensen 66 år. Det blev samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han har valgt nu at hellige sig pensionisttilværelsen – efter mere end 30 år i PR-branchen.

 

Ebbe har været en ledende faktor for Mannovs Aarhus-afdeling siden 1999, hvor han gjorde comeback til Mannov efter nogle år hos bl.a. Schur International, Indbodan og et par andre bureauer. Ebbe begyndte dog hele sin karriere hos netop Mannov, da han tilbage i 1982 – kun syv år efter firmaets grundlæggelse – startede som elev hos Børge Mannov og i løbet af de følgende tre år blev godt udlært i PR ud fra devisen om ”Alle har ret til en advokat ved den domstol, der hedder den offentlige debat”.

 

Samlet set er det blevet til mere end 23 år i Mannov og over 30 år i bureaubranchen for Ebbe. På nogle områder er der sket en afsindig udvikling siden 90’erne – vi sender fx ikke længere pressemeddelelser ud pr. fax (hvilket ellers dengang var et vildt teknologisk kvantespring fra den traditionelle postomdeling J). Men når det kommer til selve essensen i PR, så er grundtankerne ifølge Ebbe stadig de samme: ”Etablering, opretholdelse og udvikling af relationer med en organisations vigtigste in- og eksterne interessenter. Det er, hvad PR dybest set handler om. Og hvad der også gælder ikke mindst i dag, hvor normer og paradigmer ændres, og hvor virksomheder kan komme ud i kriser lynhurtigt i takt med medieudviklingen og ikke mindst her i den nye ”udskamningstid””.

 

Men nu er det slut med PR-værktøjerne i arbejdsøjemed for Ebbes vedkommende. Fremover vil Ebbe koncentrere sine kræfter om at nyde pensionisttilværelsen sammen med sin søde hustru Inge. Det under vi ham selvfølgelig fuldt ud – men vi kommer til at savne ”den gamle jyde” med de mange jyske favorithold (Ebbe er tilsyneladende glad for alle jyske fodboldhold, der slår københavner-holdene). Gennem årene har Ebbe været en enorm kapacitet for både Mannovs kunder og os som kollegaer. Han har prøvet lidt af hvert inden for kommunikationsbranchen, hvilket har gjort ham til den dygtige og skarpe generalist, han er i dag – med en særlig forkærlighed for fødevare-, medicinal- og miljøområdet, der altid har ligget Ebbes hjerte nær, og hvor han gennem tiden har skabt mange virkelig flotte resultater for Mannovs kunder.

 

I Mannov har vi altid haft en meget speciel og familiær kultur. Mange taler om den særlige ’Mannov-ånd’ – både blandt kunder og medarbejdere, nuværende som tidligere. Derfor satser vi også på, at vi fortsat kommer til at få glæde af Ebbes gode selskab og spændende anekdoter og betragtninger om bl.a. fodbold, vin og verden. Om vi er enige – særligt om synspunkterne inden for fodbold – tør vi ikke garantere. Men det bliver helt sikkert en hyggelig snak.

 

Vi ønsker Ebbe (og Inge) alt det bedste fremover – og glæder os til at høre nyt om stort og småt fra livet som pensionist i både Gl. Rye og Sydfrankrig. 

 

Tekst til LinkedIn, Facebook mv.:

Et kæmpe og hjerteligt tillykke til vores jyske PR-nestor Ebbe, der fyldte 66 år den 30. september. Dagen var samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han nu helliger sig tilværelsen som pensionist sammen med sin kære hustru Inge. De vil helt sikkert komme til at nyde livet i både Gl. Rye og Sydfrankrig –  vi ønsker både Ebbe og Inge alt det bedste fremover og håber, at de fortsat vil lægge vejen forbi Mannov, når de er på den østlige side af broen.