Anne Høybye

Anne Høybye

Chefkonsulent for Pharma & Market Access
Phone: +45 2672 8071
Email: anh@mannov.dk

Mannov markerer Verdensnyredagen ved at starte dagen med at drikke et glas vand

Mar 13, 2014 By Anne Høybye
Tags: life science , sundhed

I dag, den 13. marts afholdes Verdensnyredagen for niende gang. Kampagnen har til formål at øge kendskabet til risikoen for nyresygdom og sikre, at mennesker i risikogrupperne taler med deres læge og får taget en simpel nyretest.

Mannov arbejder på den verdensomspændende kampagne for Verdensnyredagen igennem vores globale netværk, Ogilvy Public Relations – og i samarbejde med International Society of Nephrology (ISN).

Vær med - drik et glas vand!

På Verdensnyredagen opfordres alle befolkninger, regeringer, sundhedsmedarbejdere og patienter i hele verden til at starte dagen med at drikke et glas vand og opmuntre deres familier, pårørende, venner og kolleger til at gøre det samme. Denne symbolske handling etablerer en stærk forbindelse mellem det helt enkle at drikke et glas vand og få folk til at tænke på deres nyrer den 13. marts.

En global onlinekampagne

I år er vores kampagne også massivt til stede online, hvor alle deltagere i hele verden kan vise deres støtte til kampen mod kronisk nyresygdom.

Du kan deltage ved at sende os meddelelser og billeder via #glassofwater og #isupportwkd.

Følg kampagnen online på

Happy drinking!

Globalt helbredsproblem

Omkring 600 millioner mennesker har en nyreskade, og det forventes at stige med 17 % over de næste 10 år. Kronisk nyresygdom anerkendes nu som et globalt helbredsproblem. Hvis nedsat nyrefunktion opdages tidligt og behandles korrekt, kan udviklingen bremses eller endda standses, men kendskabet til nyresygdomme er stadig meget begrænset, og mange mennesker undervurderer nyrernes vitale rolle.

Verdensnyredagen er en årlig dag med globale aktiviteter, som organiseres i fællesskab med International Society of Nephrology (ISN)  og International Federation of Kidney Foundations (IFKF). Verdensnyredagen er den mest omfattende begivenhed med fokus på nyresundhed i hele verden. Frem for alt er det en årlig lejlighed til at stille skarpt på farerne ved nyresygdom og sende et klart budskab til offentlighed og regeringer om, at kronisk nyresygdom er almindeligt forekommende og skadelig, men kan behandles.

Læs mere om Verdensnyredagen på http://www.worldkidneyday.org/.

Comments
No comments yet. Be the first.
BLOG

Mannov siger farvel til vores jyske PR-nestor

 

Den 30. september 2020 fyldte vores kære og mangeårige kollega og partner Ebbe Kristensen 66 år. Det blev samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han har valgt nu at hellige sig pensionisttilværelsen – efter mere end 30 år i PR-branchen.

 

Ebbe har været en ledende faktor for Mannovs Aarhus-afdeling siden 1999, hvor han gjorde comeback til Mannov efter nogle år hos bl.a. Schur International, Indbodan og et par andre bureauer. Ebbe begyndte dog hele sin karriere hos netop Mannov, da han tilbage i 1982 – kun syv år efter firmaets grundlæggelse – startede som elev hos Børge Mannov og i løbet af de følgende tre år blev godt udlært i PR ud fra devisen om ”Alle har ret til en advokat ved den domstol, der hedder den offentlige debat”.

 

Samlet set er det blevet til mere end 23 år i Mannov og over 30 år i bureaubranchen for Ebbe. På nogle områder er der sket en afsindig udvikling siden 90’erne – vi sender fx ikke længere pressemeddelelser ud pr. fax (hvilket ellers dengang var et vildt teknologisk kvantespring fra den traditionelle postomdeling J). Men når det kommer til selve essensen i PR, så er grundtankerne ifølge Ebbe stadig de samme: ”Etablering, opretholdelse og udvikling af relationer med en organisations vigtigste in- og eksterne interessenter. Det er, hvad PR dybest set handler om. Og hvad der også gælder ikke mindst i dag, hvor normer og paradigmer ændres, og hvor virksomheder kan komme ud i kriser lynhurtigt i takt med medieudviklingen og ikke mindst her i den nye ”udskamningstid””.

 

Men nu er det slut med PR-værktøjerne i arbejdsøjemed for Ebbes vedkommende. Fremover vil Ebbe koncentrere sine kræfter om at nyde pensionisttilværelsen sammen med sin søde hustru Inge. Det under vi ham selvfølgelig fuldt ud – men vi kommer til at savne ”den gamle jyde” med de mange jyske favorithold (Ebbe er tilsyneladende glad for alle jyske fodboldhold, der slår københavner-holdene). Gennem årene har Ebbe været en enorm kapacitet for både Mannovs kunder og os som kollegaer. Han har prøvet lidt af hvert inden for kommunikationsbranchen, hvilket har gjort ham til den dygtige og skarpe generalist, han er i dag – med en særlig forkærlighed for fødevare-, medicinal- og miljøområdet, der altid har ligget Ebbes hjerte nær, og hvor han gennem tiden har skabt mange virkelig flotte resultater for Mannovs kunder.

 

I Mannov har vi altid haft en meget speciel og familiær kultur. Mange taler om den særlige ’Mannov-ånd’ – både blandt kunder og medarbejdere, nuværende som tidligere. Derfor satser vi også på, at vi fortsat kommer til at få glæde af Ebbes gode selskab og spændende anekdoter og betragtninger om bl.a. fodbold, vin og verden. Om vi er enige – særligt om synspunkterne inden for fodbold – tør vi ikke garantere. Men det bliver helt sikkert en hyggelig snak.

 

Vi ønsker Ebbe (og Inge) alt det bedste fremover – og glæder os til at høre nyt om stort og småt fra livet som pensionist i både Gl. Rye og Sydfrankrig. 

 

Tekst til LinkedIn, Facebook mv.:

Et kæmpe og hjerteligt tillykke til vores jyske PR-nestor Ebbe, der fyldte 66 år den 30. september. Dagen var samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han nu helliger sig tilværelsen som pensionist sammen med sin kære hustru Inge. De vil helt sikkert komme til at nyde livet i både Gl. Rye og Sydfrankrig –  vi ønsker både Ebbe og Inge alt det bedste fremover og håber, at de fortsat vil lægge vejen forbi Mannov, når de er på den østlige side af broen.