Elisabeth Lüders

Elisabeth Lüders

Seniorkonsulent & jurist
Phone: +45 2672 8062
Email: el@mannov.dk

Har Mannov årets bedste kommunikationsblog?

Sep 03, 2015 By Elisabeth Lüders
Tags: kommunikation , mannov nyheder , blogs , blog

Vi gør vores bedste her på bloggen. For bloggen er en naturlig del af det, vi gør, brænder for og driver vores forretning på. 

Vi skriver om hverdagen på Mannov, om kommunikation i alle aspekter, nye tendenser og om spændende problemstillinger, der er fremme i mediebilledet. Et miks, som fint afspejler det, vi selv taler om og den stemning, der er på et stort bureau, fyldt med skarpe, professionelle kommunikationsrådgivere, spirende talenter og kunder fra alle brancher.

Vi håber, at du får det, du kommer efter - uanset om du følger bloggen fast eller læser med i en bestemt anledning. Det er det vigtigste - for det er kun når du læser med, at bloggen får værdi.

Og så er der anerkendelsen i at blive nomineret til "Bedste Blog om Kommunikation 2015", som vi netop er blevet. Det er en god følelse og en ære.

AROS Business Academy hædrer hvert år Danmarks bedste blogs inden for en række kategorier. De skriver selv følgende om deres begrundelse for at uddele priserne:

"Der findes et hav af talentfulde danske bloggere, der giver mening, viden, inspiration, underholdning og tankevækkere til danskerne – helt uden at bede om noget til gengæld. Tanken bag Blogprisen er at anerkende bloggerne."

Det fokus kan vi kun tilslutte os.

Du kan være med til at afgøre om prisen som Bedste Kommunikations-blog 2015 skal gå til Mannov. Stem her: http://blogprisen2015.dk/bedste-blog-om-kommunikation inden 29. oktober.

Men start med at besøge de andre nominerede blogs, hvis du ikke kender dem i forvejen. Der er guld at hente!

Comments
Add Comment

Name:asasc
Website:betflikryoal.net
Hello

Posted on 1/13/22 7:42 AM.

Post Reply Top
Name:bbb
Website:https://www.betflikroyal.net/articles.php?page=1
hi

Posted on 1/13/22 7:43 AM.

Post Reply Top
BLOG

Mannov siger farvel til vores jyske PR-nestor

 

Den 30. september 2020 fyldte vores kære og mangeårige kollega og partner Ebbe Kristensen 66 år. Det blev samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han har valgt nu at hellige sig pensionisttilværelsen – efter mere end 30 år i PR-branchen.

 

Ebbe har været en ledende faktor for Mannovs Aarhus-afdeling siden 1999, hvor han gjorde comeback til Mannov efter nogle år hos bl.a. Schur International, Indbodan og et par andre bureauer. Ebbe begyndte dog hele sin karriere hos netop Mannov, da han tilbage i 1982 – kun syv år efter firmaets grundlæggelse – startede som elev hos Børge Mannov og i løbet af de følgende tre år blev godt udlært i PR ud fra devisen om ”Alle har ret til en advokat ved den domstol, der hedder den offentlige debat”.

 

Samlet set er det blevet til mere end 23 år i Mannov og over 30 år i bureaubranchen for Ebbe. På nogle områder er der sket en afsindig udvikling siden 90’erne – vi sender fx ikke længere pressemeddelelser ud pr. fax (hvilket ellers dengang var et vildt teknologisk kvantespring fra den traditionelle postomdeling J). Men når det kommer til selve essensen i PR, så er grundtankerne ifølge Ebbe stadig de samme: ”Etablering, opretholdelse og udvikling af relationer med en organisations vigtigste in- og eksterne interessenter. Det er, hvad PR dybest set handler om. Og hvad der også gælder ikke mindst i dag, hvor normer og paradigmer ændres, og hvor virksomheder kan komme ud i kriser lynhurtigt i takt med medieudviklingen og ikke mindst her i den nye ”udskamningstid””.

 

Men nu er det slut med PR-værktøjerne i arbejdsøjemed for Ebbes vedkommende. Fremover vil Ebbe koncentrere sine kræfter om at nyde pensionisttilværelsen sammen med sin søde hustru Inge. Det under vi ham selvfølgelig fuldt ud – men vi kommer til at savne ”den gamle jyde” med de mange jyske favorithold (Ebbe er tilsyneladende glad for alle jyske fodboldhold, der slår københavner-holdene). Gennem årene har Ebbe været en enorm kapacitet for både Mannovs kunder og os som kollegaer. Han har prøvet lidt af hvert inden for kommunikationsbranchen, hvilket har gjort ham til den dygtige og skarpe generalist, han er i dag – med en særlig forkærlighed for fødevare-, medicinal- og miljøområdet, der altid har ligget Ebbes hjerte nær, og hvor han gennem tiden har skabt mange virkelig flotte resultater for Mannovs kunder.

 

I Mannov har vi altid haft en meget speciel og familiær kultur. Mange taler om den særlige ’Mannov-ånd’ – både blandt kunder og medarbejdere, nuværende som tidligere. Derfor satser vi også på, at vi fortsat kommer til at få glæde af Ebbes gode selskab og spændende anekdoter og betragtninger om bl.a. fodbold, vin og verden. Om vi er enige – særligt om synspunkterne inden for fodbold – tør vi ikke garantere. Men det bliver helt sikkert en hyggelig snak.

 

Vi ønsker Ebbe (og Inge) alt det bedste fremover – og glæder os til at høre nyt om stort og småt fra livet som pensionist i både Gl. Rye og Sydfrankrig. 

 

Tekst til LinkedIn, Facebook mv.:

Et kæmpe og hjerteligt tillykke til vores jyske PR-nestor Ebbe, der fyldte 66 år den 30. september. Dagen var samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han nu helliger sig tilværelsen som pensionist sammen med sin kære hustru Inge. De vil helt sikkert komme til at nyde livet i både Gl. Rye og Sydfrankrig –  vi ønsker både Ebbe og Inge alt det bedste fremover og håber, at de fortsat vil lægge vejen forbi Mannov, når de er på den østlige side af broen.