Er du Mannovs nye praktikant?

Mar 27, 2017 By
Tags: mannov medarbejdere , praktik , mannov nyheder , praktikant

Vil du gerne prøve dine kommunikationsfærdigheder af i praksis og opleve hverdagen i et travlt og bredtfavnende PR- og kommunikationsbureau? Har du et kreativt sind, flair for at skrive, og evner du at tænke strategisk? Så er du måske en af vores praktikanter.

Mannov søger to dygtige og dedikerede praktikanter med en passion for PR- og kommunikation til efterårssemestret 2017. Hos Mannov arbejder vi bredt med kommunikation og PR, og vi vil hjælpe dig til, at du får et godt indblik i, hvad PR og kommunikation er i praksis.

I Mannov brænder vi for kommunikation, der skaber resultater. Det gælder inden for alle vores fokusområder – fra produkt-branding, sociale medier, public affairs og medietræning til corporate communication, issue management og krisekommunikation.

Din praktik vil tage udgangspunkt i consumer-opgaver, og pladsen er for dig, der finder B2C-markedet interessant. Du ønsker at bidrage til arbejdet med FMCG-kunder, hvor en kreativ sans for produkt-branding, events, integreret kommunikation og innovative ideer er altafgørende.

Et praktikforløb med din faglige udvikling i fokus
Som praktikant i Mannov kommer du til at arbejde tæt sammen med nogle af landets dygtigste og mest erfarne konsulenter. Du bliver inddraget i daglige opgaver for vores kunder, og du vil hurtigt blive en integreret del af et socialt og tværfagligt team og den travle hverdag i huset.

Vi ønsker at give dig det bedst mulige ophold, hvor du får mest muligt ud af praktikperioden, og du vil derfor blive tilknyttet en konsulent, som du kan skræddersy dit ophold med. Samtidig vil du udover daglige opgaver blive tilbudt at deltage i et ’tour de kompetence-forløb’, hvor du kommer rundt i huset og bliver inddraget i de forskellige kommunikationsdiscipliner, vi arbejder med.

Typiske arbejdsopgaver vil være:

 • Tekstproduktion til pressemeddelelser, nyhedsbreve og sociale medier
 • Deltagelse i kreative events
 • Udarbejdelse af strategiudkast samt sparring herom
 • Research, markedsundersøgelser og monitorering
 • Idé- og konceptudvikling samt sparring herom

Vi forventer, at du:

 • Er studerende på en bachelor- eller kandidatuddannelse
 • Er dygtig til at skrive fængende på både engelsk og dansk
 • Er motiveret for at lære og ikke er bange for at tage fat
 • Er åben for at påtage dig nye opgaver og ansvar
 • Kan arbejde i teams og selvstændigt
 • Kan arbejde under pres og med korte deadlines
 • Har en god forståelse for PR og kommunikation i kraft af din uddannelse

Sådan ansøger du:
Lyder forløbet som noget for dig? Så skriv en ansøgning til praktikansvarlig Stephanie Brinchsbi@mannov.dk.

Ansøgningen skal indeholde:

 • Motivation for at ansøge
 • Faglige interesser
 • Studieretning
 • CV

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 18. april 2017. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.
 

Comments
No comments yet. Be the first.
BLOG

Mannov siger farvel til vores jyske PR-nestor

 

Den 30. september 2020 fyldte vores kære og mangeårige kollega og partner Ebbe Kristensen 66 år. Det blev samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han har valgt nu at hellige sig pensionisttilværelsen – efter mere end 30 år i PR-branchen.

 

Ebbe har været en ledende faktor for Mannovs Aarhus-afdeling siden 1999, hvor han gjorde comeback til Mannov efter nogle år hos bl.a. Schur International, Indbodan og et par andre bureauer. Ebbe begyndte dog hele sin karriere hos netop Mannov, da han tilbage i 1982 – kun syv år efter firmaets grundlæggelse – startede som elev hos Børge Mannov og i løbet af de følgende tre år blev godt udlært i PR ud fra devisen om ”Alle har ret til en advokat ved den domstol, der hedder den offentlige debat”.

 

Samlet set er det blevet til mere end 23 år i Mannov og over 30 år i bureaubranchen for Ebbe. På nogle områder er der sket en afsindig udvikling siden 90’erne – vi sender fx ikke længere pressemeddelelser ud pr. fax (hvilket ellers dengang var et vildt teknologisk kvantespring fra den traditionelle postomdeling J). Men når det kommer til selve essensen i PR, så er grundtankerne ifølge Ebbe stadig de samme: ”Etablering, opretholdelse og udvikling af relationer med en organisations vigtigste in- og eksterne interessenter. Det er, hvad PR dybest set handler om. Og hvad der også gælder ikke mindst i dag, hvor normer og paradigmer ændres, og hvor virksomheder kan komme ud i kriser lynhurtigt i takt med medieudviklingen og ikke mindst her i den nye ”udskamningstid””.

 

Men nu er det slut med PR-værktøjerne i arbejdsøjemed for Ebbes vedkommende. Fremover vil Ebbe koncentrere sine kræfter om at nyde pensionisttilværelsen sammen med sin søde hustru Inge. Det under vi ham selvfølgelig fuldt ud – men vi kommer til at savne ”den gamle jyde” med de mange jyske favorithold (Ebbe er tilsyneladende glad for alle jyske fodboldhold, der slår københavner-holdene). Gennem årene har Ebbe været en enorm kapacitet for både Mannovs kunder og os som kollegaer. Han har prøvet lidt af hvert inden for kommunikationsbranchen, hvilket har gjort ham til den dygtige og skarpe generalist, han er i dag – med en særlig forkærlighed for fødevare-, medicinal- og miljøområdet, der altid har ligget Ebbes hjerte nær, og hvor han gennem tiden har skabt mange virkelig flotte resultater for Mannovs kunder.

 

I Mannov har vi altid haft en meget speciel og familiær kultur. Mange taler om den særlige ’Mannov-ånd’ – både blandt kunder og medarbejdere, nuværende som tidligere. Derfor satser vi også på, at vi fortsat kommer til at få glæde af Ebbes gode selskab og spændende anekdoter og betragtninger om bl.a. fodbold, vin og verden. Om vi er enige – særligt om synspunkterne inden for fodbold – tør vi ikke garantere. Men det bliver helt sikkert en hyggelig snak.

 

Vi ønsker Ebbe (og Inge) alt det bedste fremover – og glæder os til at høre nyt om stort og småt fra livet som pensionist i både Gl. Rye og Sydfrankrig. 

 

Tekst til LinkedIn, Facebook mv.:

Et kæmpe og hjerteligt tillykke til vores jyske PR-nestor Ebbe, der fyldte 66 år den 30. september. Dagen var samtidig Ebbes sidste arbejdsdag, da han nu helliger sig tilværelsen som pensionist sammen med sin kære hustru Inge. De vil helt sikkert komme til at nyde livet i både Gl. Rye og Sydfrankrig –  vi ønsker både Ebbe og Inge alt det bedste fremover og håber, at de fortsat vil lægge vejen forbi Mannov, når de er på den østlige side af broen.