Steffen Lüders

Steffen Lüders

Bestyrelsesmedlem
Telefon: +45 2672 8050
Email: sl@mannov.dk

Ny administrerende direktør i kommunikationsbureauet Mannov

Dec 12, 2012 Skrevet af Steffen Lüders
Tags: mannov medarbejdere

Reinholdt Schultz er pr. 1. december 2012 ny administrerende direktør i kommunikationsbureauet Mannov A/S, hvor han efterfølger Steffen Lüders. Steffen har efter 18 år i spidsen for et af Danmarks mest anerkendte kommunikationsbureauer valgt at blive arbejdende formand og fokusere al sin tid på at rådgive bureauets kunder.

Reinholdt Schultz er et kendt ansigt i Mannov, hvor han har været ansat siden 1998. Han har de seneste år bestridt posten som CFO og viceadministrerende direktør og bringer dermed en lang erfaring med virksomhedsdrift til posten. Reinholdt har samtidig med de interne roller varetaget opgaver for Mannovs største kunder, og trods titelskiftet vil han fortsat prioritere den daglige sparring med kunderne højt.

Steffen Lüders har store forventninger til firmaets nye administrerende direktør:

- Jeg har arbejdet sammen med Reinholdt i mere end 17 år og ved, at han besidder de kvaliteter, som Mannov står for og fortsat skal være kendt for i markedet: Stor professionalisme, evnen til at dyrke stærke, dybe og langvarige kundeforhold samt evnen til at skabe internt engagement og opbakning om virksomhedens kurs. Dertil kommer en arbejdsmoral ud over det sædvanlige. Selv glæder jeg mig til at kunne dedikere min tid fuldt ud til kundeopgaver. Herudover har jeg også til opgave at opbygge branchens stærkeste team inden for finansiel kommunikationsrådgivning, siger Steffen Lüders.

Reinholdt Schultz har erfaring med stort set alle kommunikationsdiscipliner, og som direktør vil han fokusere på at skabe vækst samt på at sikre et bredere kendskab til Mannovs specialistkompetencer inden for kommunikation.

- Jeg er utrolig stolt over at være blevet betroet denne opgave. Mannov har i mange år stået for kvalitet, integritet og langvarige kundeforhold på markedet for kommunikationsydelser, og den position skal vi både styrke og udbygge. Vores vigtigste ambition er, at vi konstant leverer de bedste og mest effektive kommunikationsløsninger, der skaber positive forandringer og værdi for vores kunder, siger Reinholdt Schultz.

For yderligere information, kontakt Reinholdt Schultz på tlf. 2672 8072, rs@mannov.dk

Læs mere om Reinholdt Schultz
Læs mere om Steffen Lüders

Om Mannov:
Mannov blev stiftet i 1975
Mannov har 35 medarbejdere fordelt på kontorer i København og Aarhus
Mannov er en del af de internationale netværk Ogilvy Public Relations og Cohn & Wolfe

Mannovs nøgletal 2011:
Bruttoavance: 33.761.000 kr.
Bruttoavance pr. medarbejder: 964.600 kr.
Resultat af primær drift: 7.056.000 kr.
Årets resultat: 5.271.000 kr.
 

Kommentarer
Endnu ingen kommentarer. Vær den første.