Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Telefon: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

Mannov vender tilbage til familieeje

Feb 05, 2019 Skrevet af Reinholdt Schultz
Tags: mannov nyheder , team mannov

Efter en æra med en international hovedaktionær går Mannov nu tilbage til igen at være en helt uafhængig virksomhed. Fremover vil Mannov primært være familieejet med administrerende direktør Reinholdt Schultz i spidsen. Planen er, at flere medarbejdere skal indtræde i ejerkredsen som partnere i løbet af de kommende år.

Mannov startede som en familievirksomhed i 1975, og det var i høj grad stadig en familievirksomhed, da jeg begyndte som konsulent på Viemosevej i Rødovre den 19. januar 1998. Fra slutningen af 90’erne blev vi delvist ejet af en kæmpe international marketingkoncern, og det ejerskab udviklede sig i løbet af årene til et majoritetsejerskab. Det har været en begivenhedsrig, lærerig og spændende rejse, men nu skal Mannov tilbage til rødderne.

- På mange måder vil det jo være business as usual. Men ejerskiftet betyder, at vi fremover slipper for en række af de forpligtelser, der er forbundet med at være en del af en stor international koncern, og den tid, som primært har optaget ledende medarbejdere, kan vi nu i stedet bruge direkte hos vores kunder. Det glæder vi os til, for det er jo dér, vores store faglige interesse ligger, siger Reinholdt Schultz, og fortsætter:

- Jeg har været i Mannov i det meste af mit voksne liv – 21 år nu, og jeg mener, at Mannov har en helt særlig ånd i relationen til både vores kunder og alle os medarbejdere imellem. Den er unik, den gør mig stolt, og den betyder, at jeg hver dag er glad for at gå på arbejde. Da jeg fik muligheden for at købe Mannov, var det derfor helt naturligt for mig at takke ja. Med det nye ejerskab kan vi uden tøven holde fast i vores stærke værdier, vi kan bruge endnu mere tid på kunderne, og vi kan sammen skabe en fantastisk, sjov og udviklende arbejdsplads for nuværende og kommende medarbejdere. Samtidig giver det mulighed for at optage flere partnere fremadrettet, og det vil vi meget gerne. Så jeg glæder mig til en ny lang, spændende rejse med Mannov!

Ejerskiftet får ingen betydning for Mannovs internationale relationer. Mannov vil fortsat have et stærkt netværk og arbejde for både internationale kunder i Danmark og Norden samt med danske kunder internationalt. Internt bliver der heller ikke nogen forandringer.
 

Kommentarer
Endnu ingen kommentarer. Vær den første.