Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Telefon: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

Arbejdende bestyrelsesformand i Mannov, Steffen Lüders, tiltræder chefstilling i Novo Nordisk Fonden

Jan 15, 2016 Skrevet af Reinholdt Schultz
Tags: mannov medarbejdere , mannov nyheder

Efter næsten 25 år hos Mannov vil Steffen Lüders den 1. juni 2016 lægge konsulentrollen bag sig og tiltræde en nyoprettet stilling som chef for kommunikation og stakeholder relations i Novo Nordisk Fonden og datterselskabet Novo A/S. Dermed sætter han et foreløbigt punktum for en lang og begivenhedsrig karriere i et af Danmarks største og mest respekterede PR-bureauer, hvor han selv nåede at være administrerende direktør i næsten 20 år.

Ny bestyrelsesformand for Mannov er Mads Aagaard Winther, der har været med i bestyrelsen siden 2011 og repræsenterer hovedaktionæren, WPP.

Reinholdt Schultz, der nærmer sig at have været i Mannov i 20 år, overtog tilbage i december 2012 jobbet som administrerende direktør på opfordring fra Steffen, der selv gerne ville have mere tid til kundearbejde.

"Steffen byggede Mannov op fra at være et lille bureau til at være Danmarks største på cirka fem år. Men mere vigtigt fik han i sine 20 år i spidsen for Mannov sat nye standarder for Mannovs og PR-branchens arbejde og omdømme. Samtidig lykkedes det at skabe en uformel arbejdsplads med høje ambitioner, stor individuel frihed og et godt kammeratskab”, siger Reinholdt Schultz.

Fortsat Mannov-mand    

Steffen slipper dog ikke Mannov helt. Han vil fortsætte som bestyrelsesmedlem og aktionær i selskabet, også efter den 1. juni, og han glæder sig både til sit nye job og sin nye rolle i Mannov.

”Jeg havde forestillet mig at blive i Mannov resten af mit liv og fortsætte med at løse spændende og udfordrende opgaver for vores kunder. Hvad kunne være bedre? Men så fik jeg en mulighed, som jeg ganske enkelt ikke kunne sige nej til. Novo Nordisk Fonden og Novo A/S, der er fondens investeringsselskab, har i kraft af sin størrelse, fokus og visionære perspektiv en overordentlig stor betydning for vores samfund, som bestemt ikke vil blive mindre i de kommende år. Det glæder jeg mig til at være en del af”, siger Steffen Lüders.

Steffen venter med at tiltræde sin nye stilling til juni for at have nok tid til at sikre, at der bliver en grundig overlevering af kunderelationer og opgaver i forhold til Mannovs team og kunderne.

"For et par år siden overtog jeg posten som administrerende direktør og har haft til opgave at bevare og videreudvikle den kultur, som Mannov både internt og eksternt er så kendt for”, siger Reinholdt Schultz. ”Steffen har været med ved roret som bestyrelsesformand, og det har været både sjovt og spændende. Nu tager Steffen nogle yderligere skridt væk, og selvom vi ikke længere skal ses hver dag, så vil Steffen som medlem af Mannovs bestyrelse fortsat være en meget vigtig del af Mannov-holdet, og det er vi alle sammen glade for."

For yderligere information, kontakt venligst

Reinholdt Schultz, administrerende direktør i Mannov, tlf.: 26 72 80 72

Kommentarer
Tilføj kommentar

Navn:Jesper Lynghus
Danmarks bedste pr-mand skifter job.

Novo har virkelig scoret stort, her.

Congrats all 'round!

Sendt 15-01-16 17:18.

Send svar Top
Navn:Mikkel Hansen
Det sjovt hvordan Novo har udviklet sig gennem tiden. Jeg er enig med Jesper.

Sendt 19-12-16 16:03.

Send svar Top
Navn:Holger Danske
Jøder er krybdyr der hytter hinanden

Sendt 25-01-17 02:00.

Send svar Top