Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz

Adm. direktør & Partner
Telefon: +45 2672 8072
Email: rs@mannov.dk

Mannov styrker ledelsen

Jun 19, 2017 Skrevet af Reinholdt Schultz
Tags: ledelsen , bestyrelsen , mannov

Kommunikationsbureauet Mannov udvider partnergruppen og udnævner ny seniorkonsulent.

Anne Sophie Scavenius, 32 år, er netop indtrådt som ny partner og dermed medejer af kommunikationsbureauet Mannov. Anne Sophie kom til Mannov i efteråret 2013 og har fra første dag vist et helt usædvanligt engagement over for både kunder, kolleger og Mannov som virksomhed. Udnævnelsen til partner var derfor helt naturlig ifølge Mannovs administrerende direktør, Reinholdt Schultz, der glæder sig meget over, at Anne Sophie nu i endnu højere grad kan være med til at sætte sit præg på Mannov:

- Anne Sophie er en utrolig dygtig og arbejdsom seniorkonsulent, der skaber fantastiske resultater for Mannovs kunder, og en særdeles vellidt kollega og samarbejdspartner. Hun udviser et helt særligt engagement i alt, hun involverer sig i, og så tør hun sige sin mening og dermed udvise det mod, der er så vigtigt for både vores kunder og vores forretning, siger Reinholdt Schultz og fortsætter:

- Anne Sophie har samtidig en dyb menneskeforståelse, er ydmyg og behandler alle med stor respekt. Og så er Anne Sophie bare en person, der spreder stor arbejdsglæde og begejstres af at hjælpe andre og skabe gode resultater. At Anne Sophie selvfølgelig skulle med i partnergruppen var der derfor fuldstændig enighed om, og vi glæder os til sammen at fortsætte Mannovs gode udvikling.

En anden god nyhed på Mannovs medarbejderside er, at Ida Kristine Olesen, 29 år, forfremmes til seniorkonsulent. Ida Kristine Olesen kom til Mannov i september sidste år og har over for kunder og internt i virksomheden tydeligt vist sine stærke både faglige og menneskelige kompetencer.

- Ida er både rigtig dygtig og en vellidt kollega. Hun er altid dedikeret og klar til at yde den ekstra indsats, der skal til for at levere de bedste løsninger for Mannovs kunder. Hendes fortid som professionel håndboldspiller fornægter sig heller ikke. Ida er en holdspiller, som altid er klar til at træde til, når der er brug for det, og som altid går efter at skabe ultimative resultater. Forfremmelsen til seniorkonsulent er derfor naturlig og yderst velfortjent, siger viceadministrerende direktør i Mannov, Pia Stoklund.

Kommentarer
Endnu ingen kommentarer. Vær den første.