Ebbe Kristensen

Ebbe Kristensen

Senior Advisor & partner
Telefon: +45 2965 0884
Email: ek@mannov.dk

PR konsulent - Aarhus

May 14, 2014 Skrevet af Ebbe Kristensen
Tags: mannov medarbejdere , mannov nyheder

Mannov A/S’ Aarhus-afdeling søger en PR- og kommunikationskonsulent med mindst 3-4 års praktisk PR-erfaring fra en kommunikationsafdeling eller PR-bureau.  

Mannov er i vækst, og derfor søger vi en ny kollega til vores team i Aarhus. Som konsulent kommer du til at arbejde for en række spændende og udfordrende kunder, som tæller førende private virksomheder og offentlige organisationer. Du vil skulle løse en bred vifte af PR- og kommunikationsopgaver, herunder:

 

·         Skrivning af pressemeddelelser, artikler, nyhedsbreve og andet tekstarbejde

·         Kontakt til medier

·         Projektledelse

·         Research og analyse

·         Rådgivning af kunder og meget andet.

 

Din profil:

·         Du behersker PR- og kommunikationsværktøjskassen godt og kan formulere dig stilsikkert til forskellige medier og målgrupper.

·         Du skriver selvfølgelig perfekt dansk og kan lide at arbejde med både informative og fængende tekster. Derudover behersker du også engelsk, både skriftligt og mundtligt.

·         Du er ambitiøs og udadvendt, kan lide at opnå resultater, og du leverer høj kvalitet, selv når der er korte deadlines.

·         Du er velorienteret om aktuelle samfundsforhold, og du har forretningsforståelse samt interesse for og indsigt i erhvervslivet.

·         Du kender forskellen på BtB- og BtC-kommunikation.

·         Du er en selvstarter, som arbejder godt på egen hånd, men fungerer også godt i tæt samarbejde med kolleger.

·         Du har nogle års erfaring fra en kommunikationsafdeling i en virksomhed eller fra et andet bureau. Vi forventer, at du er kommunikationsuddannet, men dine praktiske erfaringer, dokumenterede resultater og dit engagement vejer tungere.

·         Og du er indstillet på både at give og modtage konstruktiv kritik i tråd med Mannovs fire grundlæggende værdier: Mod, begejstring, samarbejde og respekt.

Du bliver en del af et af Danmarks største PR- og kommunikationsbureauer med 37 medarbejdere fordelt på kontorerne i København og Aarhus. Vi er en samling af landets førende specialister inden for bl.a. corporate communications, fødevarer, finans, sundhed, digitale medier samt forbruger- og samfundskommunikation. Medarbejderne repræsenterer en bred palet af uddannelser, kompetencer og erfaringer og udgør tilsammen et alsidigt og kompetent kommunikationsfagligt miljø, hvor der er også er plads til læring og udvikling.

Tiltrædelse primo august 2014.

Kortfattet ansøgning vedlagt CV og evt. eksamenspapirer sendes snarest til direktør Ebbe Kristensen, ek@mannov.dk

Kommentarer
Endnu ingen kommentarer. Vær den første.